Menu

Programma's

In al onze programma’s maken wij gebruik van de bewezen inzichten van de Amerikaanse professor Brené Brown. Van haar leerde onze oprichtster Rianne Kuik dat gevoelens van onzekerheid, twijfel en angst, onlosmakelijk verbonden zijn met ons mens-zijn. Vanuit dit inzicht heeft zij de keuze gemaakt om te leren hoe ze die kwetsbaarheid kan omarmen en integreren in de manier waarop ze werkt, leeft en liefheeft in plaats van er tegen te vechten.

Het Durf te Verbinden-proces, dat de basis vormt van onze activiteiten, is hier het resultaat van. Deze bewezen succesvolle aanpak komt terug in al onze programma’s en de wijze waarop we met onze opdrachtgevers samenwerken.

We leren elkaar kennen, begrijpen en accepteren, bouwen gezamenlijk aan vertrouwen en werken zo toe naar het gewenste resultaat.

Daarmee blijven wij trouw aan onszelf en onze expertise. Zo brengen we de theorie direct in de praktijk en maken wij samen met jou het verschil.

Neem contact op voor een vrijblijvende intake, dan bespreken we wat bij jouw vraagstuk en behoefte past of schrijf je gelijk in voor één van onze programma's of workshops. 

Meer weten?

Leiderschap en eigenaarschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, faciliteren, coachen en begeleiden individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen