Inspireren

Spreken

Mensen inspireren om zichzelf te laten zien en uit te spreken, nieuwe inzichten bieden, praktische tools aanreiken en de lastige dingen bespreekbaar maken, dat is wat mij drijft. Voor organisaties en teams die op zoek zijn naar inspiratie tijdens verandertrajecten, die echt willen samenwerken of betrokkenheid willen stimuleren is een masterclass, lezing of presentatie een absolute aanrader.

Schrijven

Ik deel mijn ervaringen ook graag in tekst. Ik schrijf blogs en artikelen over het in de praktijk brengen van moedig leiderschap en de durf om te verbinden. Dit om lezers te inspireren en te laten zien hoe je leiding kunt nemen over je eigen leven, zowel zakelijk als privé. 

Schrijven in opdracht

Schrijven kan ook in opdracht van redacties of bedrijven. Zo schreef ik bijvoorbeeld een essay voor het leiderschapsboek 'Inside the Leaders Mind'. Dit boek is uitgegeven door het European Leadership Platform en onder ander te bestellen op Managementboek.nl. 

"Het inspirerende aan het verhaal van Rianne is het feit dat ze woorden geeft aan een behoefte die iedereen herkent maar niet durft uit te spreken omdat dit als soft wordt gezien."
John Koevoet

Spreken 

Angst en onzekerheid, twee onderwerpen waar we het in de zakelijke wereld niet graag over hebben. De gevoelens van kwetsbaarheid die daarmee gepaard gaan, ervaren we liever niet, laat staan dat we erover praten. Toch kunnen we niet zonder.

Van iemand die niets van zichzelf durfde te laten zien, ben ik iemand geworden die door het delen van eigen ervaringen anderen weet te raken en inspireren. Hierdoor leren medewerkers zichzelf en elkaar op een andere manier kennen, accepteren, vertrouwen en iets te gunnen. Dit maakt een diepere laag van samenwerking mogelijk. 

Contact opnemen

Schrijven

Durf te verbinden in de praktijk brengen, dat doe ik zelf ook. Via blogs en social media deel ik tips, ervaringen en geef ik een kijkje in mijn leven.

Volg mij op:

"Rianne is een inspirerende spreker die vanuit haar eigen ervaring, passie en kwetsbaarheid spreekt en met mooie voorbeelden en handreikingen komt. Zij weet de zaal te boeien."
Cécile M. van Velsen - Board Member CPD Nevi
Cécile M. van Velsen - Board Member CPD Nevi

Meer weten?

Leiderschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, trainen, coachen, begeleiden en faciliteren leiders en hun teams bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen