Menu
Teams
Teams
Teams

Durf te Verbinden in je team

Als team willen jullie een stap zetten en Durf te Verbinden in de praktijk brengen. Jullie willen succesvol zijn, van elkaar leren en samenwerken zonder daarbij de lastige gesprekken uit de weg te gaan. Oefenen met de vaardigheden van moedig leiderschap in een veilige en begeleide omgeving. 

Onze werkwijze typeert zich door maatwerk. Weten wat wij voor jouw team kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod.

Vanuit Rianne’s  verlangen om voorbij haar bescheidenheid en het ongemak dat daarbij hoort af te komen, ontwikkelde zij het Durf te Verbinden-proces. Met het Durf te Verbinden-proces, een continu en transformerend proces bestaande uit vijf stappen - kennen, begrijpen, accepteren, vertrouwen en gunnen - ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ben je in staat om in verbinding met jezelf en anderen samen te werken. 

De afgelopen jaren hebben we het Durf te Verbinden-proces met veel succes bij verschillende opdrachtgevers in binnen- en buitenland toegepast en nu stellen we het ook beschikbaar voor jou. Het Durf te Verbinden-proces is de basis voor de programma’s en workshops van Durf te Verbinden en wordt toegepast in al onze coaching en intervisie activiteiten.

Meer weten?

Leiderschap en eigenaarschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, faciliteren, coachen en begeleiden individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen