Menu

Programma's

In al onze programma’s maken wij gebruik van de bewezen inzichten van de Amerikaanse professor Brené Brown. Van haar leerde onze oprichtser Rianne Kuik dat gevoelens van onzekerheid, twijfel en angst, onlosmakelijk verbonden zijn met ons mens-zijn. Vanuit dit inzicht heeft zij de keuze gemaakt om te leren hoe ze die kwetsbaarheid kan omarmen en integreren in de manier waarop ze werkt, leeft en liefheeft in plaats van er tegen te vechten.

Het Durf te Verbinden-proces dat de basis vormt van onze activiteiten is hier het resultaat van. Deze inmiddels bewezen succesvolle aanpak komt terug in al onze programma’s en de manier waarop we met onze opdrachtgevers samenwerken.

We leren elkaar kennen, begrijpen en accepteren, bouwen gezamenlijk aan vertrouwen en werken zo toe naar het gewenste resultaat.

Daarmee blijven wij trouw aan onszelf en onze expertise. Zo brengen we de theorie direct in de praktijk en maken wij samen met jou en je team het verschil.

Neem contact op voor een vrijblijvende intake, dan bespreken we wat bij jou en jullie vraagstuk en behoefte past.

Aanbod

durfteverbinden.nl
Dare to Lead™

Programma

Dare to Lead™

Meer weten?

Leiderschap en eigenaarschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, faciliteren, coachen en begeleiden individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen