Training

Kies je voor training, dan zijn er verschillende mogelijkheden. In alle trainingen maak ik gebruik van de bewezen inzichten van de Amerikaanse professor Brené Brown. Van haar leerde ik dat de gevoelens van onzekerheid, twijfel en angst, de kwetsbaarheid die ik ervaarde, onlosmakelijk verbonden zijn met ons mens-zijn. Vanuit dit inzicht heb ik de keuze gemaakt om te leren hoe ik die kwetsbaarheid kan omarmen en integreren in de manier waarop ik werk, leef en liefheb in plaats van er tegen te vechten.

In de wereldwijde bestseller Dare to Lead komen de wereld van kwetsbaarheid en alles wat daar bij hoort op het werk en privé samen. Over de aanmelding voor de selectieprocedure van het door Brown en haar team op basis van dit boek ontwikkelde opleidingsprogramma gericht op leiders en managers hoefde ik niet lang na te denken. Groot was mijn vreugde toen ik hoorde dat ik tot de opleiding was toegelaten. Als gecertificeerd Dare to Lead™ Facilitator ben ik bevoegd tot het geven van de officiële leiderschapstraining Durf te Leiden.

Iedere situatie is anders, daarom werk ik vanuit maatwerk. Daarmee blijf ik trouw aan mijzelf en mijn expertise. Mijn eigen ervaringen als directeur, leidinggevende en aanvullende opleidingen maken mij een rijke sparringpartner, begeleider en enigszins a-typische trainer. Ik werk graag met dat wat er is. Zo brengen we de theorie direct in de praktijk en maak ik samen met jou en je team het verschil. Neem contact op voor een vrijblijvende intake, dan bespreken we welke training past bij jullie vraagstuk en behoefte.

"De kracht van Rianne is haar empathie gecombineerd met organisatiekennis. Doordat ze zelf leidinggevende ervaring heeft, snapt ze de vraag van haar opdrachtgever snel."
Tobias Westerneng - Manager Marketing & Communicatie
Tobias Westerneng - Manager Marketing & Communicatie

Modules

Voor wie met met zijn of haar team met een specifiek thema of onderwerp aan de slag wil gaan, is er de mogelijkheid om dit in een dag of dagdeel te doen.

Onderwerpen kunnen zijn:

 • Durf te Leiden in één dag
 • Kennismaken met moedig leiderschap
 • Kwetsbaarheid begrijpen en omarmen
 • Organisatiewaarden vertalen naar concreet gedrag
 • Bouwen aan vertrouwen
 • Feedback geven en ontvangen
 • Lastige gesprekken voeren

Contact opnemen

 

"Knowledge is only rumor until it lives in the bones"
The Asaro Tribe

Dare to Lead™ plus

Een programma voor leidinggevenden en managementteams die de input uit de training direct in de praktijk willen brengen. Dit is het officiële drie-daagse Dare to Lead™ trainingsprogramma aangevuld met:

 • Teamcoaching
 • 1 op 1-begeleiding
 • Verdiepende trainingsdagen

We gebruiken exclusief voor deze training ontwikkelde oefeningen en video’s. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een officieel Dare to Lead™ Trained certificaat inclusief badge om aan het LinkedIn-profiel toe te voegen.

Contact opnemen

Dare to Lead™

Het Dare to Lead™-programma kan op verschillende manieren getraind worden. Drie achtereenvolgende dagen of juist meerdere dagdelen verspreid over de tijd. We gaan aan de hand van het door Brené Brown ontwikkelde Dare to Lead™-curriculum aan de slag met de vaardigheden die de pijlers vormen van moedig leiderschap:

 1. Omgaan met kwetsbaarheid
 2. Leven en werken volgens je waarden
 3. Bouwen aan vertrouwen
 4. Sterker worden van tegenslag

We gebruiken exclusief voor deze training ontwikkelde oefeningen en video’s. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een officieel Dare to Lead™ Trained certificaat inclusief badge om aan je LinkedIn-profiel toe te voegen.

Contact opnemen

Meer weten?

Leiderschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, trainen, coachen, begeleiden en faciliteren leiders en hun teams bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen