Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>>training durf te leiden

Durf te Leiden (Dare to Lead™)

“Een moedige leider is iemand die de verantwoordelijkheid neemt om het potentieel in zichzelf, andere mensen en processen te zoeken en de moed heeft om dat potentieel te ontwikkelen.” 

               

Eén van de belangrijkste ontdekkingen uit recent onderzoek van Dr. Brené Brown is dat moed bestaat uit vier sets aan vaardigheden die te leren, meten en observeren zijn. Dit zijn: 

  1. Omgaan met kwetsbaarheid
  2. Leven en werken volgens je waarden
  3. Bouwen aan vertrouwen
  4. Sterker worden van tegenslag

Het Durf te Leiden-programma concentreert zich op het ontwikkelen van deze sets aan vaardigheden door middel van workshops, trainingen en coaching. Dit met het doel individuen, teams en organisaties te helpen bij het in de praktijk brengen van moedig leiderschap. 

Het Durf te Leiden-programma is ontwikkeld om gefaciliteerd te worden door ervaren professionals die aanvullend opgeleid en gecertificeerd zijn door Brené Brown. Iedere deelnemer die het volledige programma succesvol afsluit, ontvangt een Dare to Lead™ Trained certificaat en heeft de mogelijkheid een Dare to Lead™ Trained badge aan zijn LinkedIn-profiel toe te voegen.

Als gecertificeerd Dare to Lead™ Facilitator verzorg ik de training Durf te Leiden (Dare to Lead™) zowel in-company als via open inschrijving. Voor dat laatste geldt, dat je zelf een groep van minimaal 6 deelnemers dient samen te stellen. 

Meer informatie over Durf te Leiden (Dare to Lead™), het onderzoek en dr. Brené Brown vind je hier: https://daretolead.brenebrown.com

Leiderschapsprogramma 'durf te verbinden als leider'

Wil je naast de training ook geholpen worden bij het in de praktijk brengen van de vier sets aan vaardigheden? Dan is het leiderschapsprogramma 'durf te verbinden als leider' wellicht iets voor jou. Meer informatie over dit jaarprogramma vind je hier.