Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

In-company Training durf te leiden (Dare to Lead™)

“Een moedige leider is iemand die de verantwoordelijkheid neemt om het potentieel in zichzelf, andere mensen en processen te zoeken en de moed heeft om dat potentieel te ontwikkelen.” 

            

Het Dare to Lead™-programma kan in-company op verschillende manieren getraind worden. Drie achtereenvolgende dagen of juist meerdere dagdelen verspreid over de tijd. In alle situaties gaan jij en je team met elkaar gaan door het programma zoals dit door Brené Brown is ontwikkeld. Dat betekent dat we aan de hand van het Dare to Lead™-werkboek aan de slag gaan met de vier sets aan vaardigheden die de pijlers vormen van moedig leiderschap:

  1. Omgaan met kwetsbaarheid
  2. Leven en werken volgens je waarden
  3. Bouwen aan vertrouwen
  4. Vallen en weer opstaan

We gebruiken exclusief voor deze training ontwikkelde oefeningen en video’s. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een officieel Dare to Lead™ Trained certificaat inclusief badge om aan je LinkedIn-profiel toe te voegen.

De investering

De investering is op maat en afhankelijk van de vorm, de locatie, het aantal deelnemers. Wil je meer over weten de mogelijkheden voor jouw team en organisatie, neem dan contact met mij op via onderstaande button:

Meer informatie opvragen