Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

Open inschrijving Training durf te leiden (Dare to Lead™)

“Een moedige leider is iemand die de verantwoordelijkheid neemt om het potentieel in zichzelf, andere mensen en processen te zoeken en de moed heeft om dat potentieel te ontwikkelen.” 

              

In drie dagen neem ik jou mee door het programma zoals dit door Brené Brown is ontwikkeld. Dat betekent dat we aan de hand van het Dare to Lead™-werkboek aan de slag gaan met de vier sets aan vaardigheden die de pijlers vormen van moedig leiderschap:

  1. Omgaan met kwetsbaarheid
  2. Leven en werken volgens je waarden
  3. Bouwen aan vertrouwen
  4. Sterker worden van tegenslag

We gebruiken exclusief voor deze training ontwikkelde oefeningen en video’s. Na afloop ontvang je een officieel Dare to Lead™ Trained certificaat inclusief badge om aan je LinkedIn-profiel toe te voegen.

Locatie, tijden en investering

De eerstvolgende training is een pilot en staat gepland op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 november 2019. Ontvangst is iedere dag vanaf 9.00 uur, de training start om 9.30 uur. Op woensdag en donderdag eindigen we om 17.00 uur. Op vrijdag 22 november ronden we de training om uiterlijk 14.30 uur af. 

We werken met maximaal 12 deelnemers op een prachtige locatie in de bosrijke omgeving van Zwolle. Overnachten op de locatie is mogelijk. 

Omdat deze training een pilot betreft is er een eenmalige korting van Euro 500,- van toepassing. Dat betekent dat de investering zonder overnachting Euro 1.250,- excl. BTW bedraagt. Lunches, snacks en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.  

Kies je ervoor om te overnachten dan bedraagt de investering inclusief ontbijt Euro 1.495,- excl. BTW. 

Aanmelden of meer informatie opvragen