Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>>inspireren

Inspireren

"Het inspirerende aan het verhaal van Rianne is het feit dat ze woorden geeft aan een behoefte die iedereen herkent maar niet durft uit te spreken omdat dit als soft wordt gezien." John Koevoet 

Inspireren van indivuen, teams en organisaties

Mensen inspireren om zichzelf te laten zien en uit te spreken, nieuwe inzichten bieden, praktische tools aanreiken en de lastige dingen bespreekbaar maken, is wat ons drijft. Voor organisaties en teams die op zoek zijn naar inspiratie tijdens verandertrajecten, die echt willen samenwerken of betrokkenheid willen stimuleren is een lezing of presentatie een absolute aanrader.

Spreken 
Angst en onzekerheid, twee onderwerpen waar we het in de zakelijke wereld niet graag over hebben. De gevoelens van kwetsbaarheid die daarmee gepaard gaan, ervaren we liever niet. Laat staan dat we erover praten.Toch kunnen we niet zonder. Door het delen van eigen ervaringen weten we anderen te raken en inspireren. Medewerkers leren elkaar op een andere manier kennen, accepteren, vertrouwen en iets te gunnen. Een ieder durft meer van zichzelf te laten zien, waardoor een diepere laag van samenwerking mogelijk wordt. Voorbeelden van speeches vind je op de pagina voorbeeldcases.

Schrijven
We schrijven artikelen over het thema 'durf te verbinden’ om te inspireren en te laten zien wat het effect is van het realiseren van echte verbindingen. Dit kan ook in opdracht van redacties of bedrijven. Voorbeelden van schrijfopdrachten vind je op de pagina voorbeeldcases.

Inspiratie
Teksten, filmpjes, foto's, muziek en dagelijkse gebeurtenissen; het zijn onze inspiratiebronnen. Een greep uit wat ons aanspreekt vind je op de inspiratiepagina. De afbeelding bij het item geeft aan om wat voor inspiratiebron het gaat. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op