Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>>leiderschapsprogramma

Leiderschapsprogramma: durf te verbinden als leider

“Een moedige leider is iemand die de verantwoordelijkheid neemt om het potentieel in zichzelf, andere mensen en processen te zoeken en de moed heeft om dat potentieel te ontwikkelen.” 

Als ervaringsdeskundige in het leren én toepassen van moedig leiderschap en het omgaan met kwetsbaarheid was het logisch om een leiderschapsprogramma te ontwikkelen voor leergierige leiders. Een opleiding voor leiders die succesvol, moedig en van betekenis willen zijn en op die manier hun teams willen leiden en begeleiden in deze veranderende wereld. 

                  

Het programma

In het leiderschapsprogramma ‘durf te verbinden als leider’ heb ik al mijn inzichten en ervaringen als leider, begeleider en mens verwerkt, evenals de inhoud van ‘Durf te leiden’ (Brené Brown). Als Certified Dare to Lead™ Facilitator maak ik gebruik van het exclusieve trainingsmateriaal én reik ik jou na afloop een officieel Dare to Lead™ Trained certificaat uit inclusief badge om aan je LinkedIn-profiel toe te voegen.

We gaan met elkaar op reis. Je leert jezelf en elkaar echt kennen, gaat aan de hand van het Dare to Lead™-werkboek aan de slag met de vier sets aan vaardigheden die de pijlers vormen van moedig leiderschap, leert dit alles te integreren in jullie rol als leiders en hoe dit toe te passen in jullie dagelijkse praktijk. De vier sets aan vaardigheden die de pijlers vormen van moedig leiderschap zijn:

  1. Omgaan met kwetsbaarheid
  2. Leven en werken volgens je waarden
  3. Bouwen aan vertrouwen
  4. Sterker worden van tegenslag

De opleiding bestaat uit 8 trainingsdagen, 3 intervisiebijeenkomsten en 5 individuele coachingsgesprekken. We werken op een prachtige locatie in de bosrijke omgeving van Zwolle. De investering voor deze opleiding bedraagt Euro 9.750,- excl. BTW per persoon. Eten, drinken en overnachten zijn bij de prijs inbegrepen.

Wil je meer weten over mijn werkervaring en achtergrond, check dan mijn profiel op LinkedIn.

Heb je zelf een locatie of wil je sparren over de mogelijkheden om dit bijvoorbeeld met jouw team intern te doen? Neem dan contact met mij op via onderstaande button.

Meer informatie opvragen