Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>>tarieven

Tarieven

'De mate waarin individuen, teams en organisaties durven te verbinden met zichzelf en van daaruit met de ander,
bepaalt hoe zakelijk succesvol ze zijn.'

Motiveren, begeleiden en inspireren

 • Individuen                                300,-  excl. BTW
  Per afspraak van gemiddeld 1,5 uur op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur.
   
 • Teams en organisaties                                           
  De inhoud, vorm, duur, data en frequentie van durf te verbinden voor teams en organisaties wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Wij spreken graag uw persoonlijke wensen met u door, zodat we een passend programma en een passende offerte voor u kunnen maken.
   
 • Interim management
  Het tarief voor interim management wordt in overleg met de opdrachtgever en afhankelijk van de opdracht, de gevraagde inhoud en duur bepaald.
   
 • Spreken en schrijven
  Inspireren kan op veel verschillende manieren. Wij spreken graag uw persoonlijke wensen met u door, zodat we een passende offerte voor u kunnen maken.

Overige details individuele begeleiding
Onze aanpak is transparant en praktisch. Jij staat centraal en bepaalt wanneer en in welke frequentie wij afspreken. De samenwerking is inclusief begeleiding (naar behoefte) per telefoon of mail tussen de afspraken in. Dat betekent ook dat als jij constateert dat durf te verbinden.nl niet (meer) de partij is die jou in jouw persoonlijke ontwikkeling verder kan helpen, je op ieder moment onze samenwerking kunt beëindigen. 

De locatie voor de gesprekken bepalen we in overleg. Dit kan op locatie bij durf te verbinden.nl in Hollandscheveld, op jouw werklocatie of elders. Indien de afspraak op een andere locatie plaatsvindt, worden reiskosten à 0,38 euro per km in rekening gebracht. Eventuele huurkosten van een andere locatie zijn niet bij het tarief inbegrepen.  

Tot 48 uur voor aanvang van het gesprek kun je een afspraak kosteloos afzeggen of verplaatsen. Daarna berekenen wij 100% van de prijs van een gesprek door.

Neem contact met ons op