Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>durf te verbinden

De essentie van durf te verbinden.nl

test"Mijn overtuiging is dat we zakelijk succesvoller zijn als we de dingen die we doen, doen vanuit ons hart in plaats van uit ons hoofd. Als je handelt vanuit je hart, dan durf je de kwetsbaarheid te laten zien om jezelf en de ander echt te leren kennen. Zo ontstaat er ruimte om elkaar te accepteren, vertrouwen en iets te gunnen. Hoofd en hart komen dan bij elkaar, waardoor er een veilige basis ontstaat waarin wordt uitgesproken wat vaak wordt ingeslikt."
Rianne Kuik, initiatiefneemster durf te verbinden.nl

Durf te verbinden

Het verleden beïnvloedt hoe er dagelijks gedacht en gehandeld wordt. Durf te verbinden betekent dat je je eigen verleden erkent en accepteert dat dit jou als persoon, team of organisatie heeft gevormd tot wie of wat en waar je nu bent. 

De kwetsbaarheid die hiervoor gevraagd wordt, vraagt om durf. Durf jij jezelf te laten zien zoals je echt bent, dan ontstaat een startpunt om de onderstroom bespreekbaar te maken wat leidt tot een succesvollere vorm van samenwerking. De focus ligt dan op ieders talent en verschillen worden gewaardeerd.

Durf je te verbinden dan ben je in staat met jouw team of organisatie te werken aan groei en zakelijk succes.

Meer weten?

  • Kijk op LinkedIn voor meer achtergrondinformatie over Rianne Kuik, initiatiefnemer van durf te verbinden.nl. 
  • Wil je meer lezen over het ontstaan van durf te verbinden.nl, lees dan hier de Nederlandstalige versie van het essay 'Van hoofd naar hart: durf te verbinden'. De Engelstalige versie van dit essay maakt onderdeel uit van het boek 'Inside the Leaders Mind' dat uitgegeven is door het European Leadership Platform.
  • Wil je meer weten over het in de praktijk brengen van durf te verbinden download dan ons gratis e-book:

Download hier ons gratis e-book!