Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>>Over Rianne Kuik

Over Rianne Kuik

Over Rianne Kuik

We kennen het allemaal, gevoelens van angst, onzekerheid en schaamte. Ook op het werk. Rianne Kuik heeft lang gedacht dat zij de enige was die hiermee worstelde. In de praktijk betekende dit dat zij vooral bezig was om het anderen naar de zin te maken en zich aan te passen naar wat zij dacht dat er van haar verwacht werd. Niet zonder succes, het leverde haar, na haar studie Commerciële Economie in Groningen, een prachtige carrière op van intercedent tot directeur bij het beursgenoteerde USG People.

Tijdens een reorganisatie in 2011 werd Rianne boventallig en besloot ze het roer om te gooien en te luisteren naar het stemmetje diep van binnen dat haar vertelde dat het ook anders moest kunnen. Aan de buitenkant zag het er namelijk allemaal perfect uit, van binnen voelde zij zich echter altijd onzeker en twijfelde ze bij alles wat zij deed of het goed genoeg was. 

In 2012 besluit zij om zelfstandig ondernemer te worden, wat in 2013 tot het ontstaan van durfteverbinden.nl leidt. Het werk van dr. Brené Brown en de resultaten uit haar onderzoek naar moed, kwetsbaarheid, schaamte en empathie, juist in de zakelijke omgeving, zijn een belangrijke inspiratiebron. In 2019 is Rianne door Brené Brown zelf opgeleid en gecertificeerd tot Dare to Lead™ Facilitator.

Met durfteverbinden.nl inspireert en begeleidt Rianne leiders en hun teams bij het ontwikkelen en toepassen van het, voor zakelijk succes en groei, benodigde leiderschap.

Rianne woont in Hollandscheveld samen met Robert en zijn twee kinderen Hidde en Marije.

Meer informatie over Rianne is te vinden op haar LinkedIn-profiel.