Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>>Waar ik in geloof...

Waar ik in geloof...

Waar ik in geloof...

'De mate waarin wij mensen in staat zijn om te verbinden met onszelf en van daaruit met de ander, 
bepaalt hoe duurzaam en succesvol onze zakelijke relaties zijn.'

Ik dacht dat 2012, mijn eerste jaar als zelfstandig ondernemer, een indrukwekkend jaar was. Ik kan je vertellen, 2013 ging daar ruimschoots overheen. Soms was het heel spannend. Soms heel emotioneel en confronterend... Maar wat heb ik genoten en bovenal, wat heb ik veel geleerd. Over mezelf en waar ik in geloof, maar ook over dat wat nodig is om te bereiken wat ik voor ogen heb: ‘Een aangenamere zakelijke wereld’. Een wereld waarin echte betrokkenheid bestaat, waarin we verschillen waarderen en we de dingen die we doen, doen met hart en ziel. Juist in het bedrijfsleven.

Waarom?

Omdat werken met bezieling de betrokken klanten en medewerkers oplevert, die noodzakelijk zijn voor een duurzaam en positief bedrijfsresultaat. 

Hoe?

Hoe dat te realiseren is wat de ‘durf te verbinden’-aanpak beschrijft. Het resultaat van mijn innerlijke ontdekkingsreis in 2013. De ‘durf te verbinden’-aanpak daagt je uit om te gaan staan voor waar je naartoe onderweg bent. Wat het je oplevert is focus en richting, een duidelijk doel waar jij en je omgeving zich mee kunnen verbinden.

Kennen en kwetsbaarheid

Verbinden begint met jezelf en de ander leren kennen. Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat hier kwetsbaarheid voor nodig is en dat vraagt om moed. Het is spannend om voor mezelf te gaan staan, mezelf te laten zien, mijn grenzen aan te geven en uit te spreken wat ik nodig hebt. Om het risico te lopen dat de ander ‘nee’ tegen me zegt. Maar het is ook zo de moeite waard. Het maakt me effectiever en efficiënter en een prettig en betrouwbaar mens om mee samen te werken.

durfteverbinden.nl

Het is dan ook vanuit mijn geloof in een aangenamere zakelijke wereld, mijn eigen ervaringen en de ervaringen bij mijn klanten heb ik het initiatief genomen tot ‘durfteverbinden.nl’. Een nieuw label onder de vlag van mijn bedrijf K&K Connect.

‘durfteverbinden.nl’ gaat over zakelijke relaties en de daarbij betrokkenen in hun kracht zetten. Over het onzichtbare zichtbaar maken en het onuitgesprokene uitgesproken. Zo wordt duidelijk waar het echt over gaat. De energie gaat dan stromen en de cirkel van 'elkaar kennen tot elkaar gunnen' komt in beweging. Een win-win situatie is het resultaat.

Contact?

Geloof jij ook in een aangenamere zakelijke wereld met betrokken medewerkers en betrokken klanten en/of wil je zelf een stap zetten op het gebied van verbinden? Meld je dan aan voor de ‘durf te verbinden’-groep op Facebook, volg mij op Twitter: @RianneKuik of meld je aan voor één van de 'durf te verbinden'-sessies.

Hartelijke groet,

Rianne Kuik