Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>>Wat zou er in jouw bedrijf veranderen als angst...

Wat zou er in jouw bedrijf veranderen als angst en onzekerheid geen rol meer spelen?

Wat zou er in jouw bedrijf veranderen als angst en onzekerheid geen rol meer spelen?

Stel jezelf als leider eens de vraag wat angst jouw organisatie iedere dag kost. Bijvoorbeeld de angst om hulp te vragen, om feedback te geven of te ontvangen, om afgewezen te worden als je je idee oppert, om bespreekbaar te maken dat je je onzeker voelt over de veranderingen die aangekondigd zijn, et cetera. Wat zou er in jouw bedrijf veranderen als angst en onzekerheid geen rol meer spelen? 

Als Dare to Lead™-facilitator ben ik door Brené Brown opgeleid om leiders en hun teams te helpen om oncomfortabele gevoelens als schaamte, angst en onzekerheid bespreekbaar te maken in hun werkomgeving. Dit met het doel samenwerking te bevorderen en creativiteit en betrokkenheid te laten groeien. Tijdens de training leer je de vaardigheden die nodig zijn om de omstandigheden, angst en gevoelens bespreekbaar te maken die hierbij horen. 

Wil jij een veilige en resultaatgerichte werkomgeving en ben je benieuwd hoe de training voor jouw team kan werken? Stuur mij dan een bericht via LinkedIn of mail naar rianne@durfteverbinden.nl