Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

>>>Royal FloraHolland

Royal FloraHollandInspiratiesessie

Royal FloraHolland

We kennen het allemaal, gevoelens van angst, onzekerheid en schaamte. Ook op het werk. Onze spreker van vandaag, Rianne Kuik van durfteverbinden.nl, heeft lang gedacht dat zij de enige was die hiermee worstelde. In de praktijk betekende dit dat zij vooral bezig was om het anderen naar de zin te maken en zich aan te passen naar wat zij dacht dat er van haar verwacht werd. Niet zonder succes, het leverde haar een prachtige carrière van intercedent tot directeur op bij het beursgenoteerde USG People. Na een reorganisatie in 2011 werd Rianne boventallig en besloot ze het roer om te gooien en te luisteren naar het stemmetje diep van binnen dat haar vertelde dat het ook anders moest kunnen. Aan de buitenkant zag het er namelijk allemaal perfect uit, van binnen voelde zij zich echter altijd onzeker en twijfelde ze bij alles wat zij deed of het goed genoeg was. 

Tijdens de inspiratiesessie op 2 december neemt Rianne ons mee op haar reis en vertelt ze hoe zij heeft geleerd om zich los te maken van de ‘monsters’. Ze deelt met ons hoe het haar lukt om niet langer in schaamte, maar in eigenwaarde te leven en te werken en wat haar dat oplevert. Zowel in haar persoonlijke, als in haar zakelijke leven. Tijdens de inspiratiesessie laat Rianne ons zien dat wij allemaal de baas kunnen worden over onze ’monsters’ en leert ze ons een aantal praktische direct toepasbare tools die hierbij kunnen helpen. 

Rianne is 45 jaar en woont samen met Robert en zijn twee kinderen Hidde en Marije in Hollandscheveld. Zij is geïnspireerd en opgeleid door de Amerikaanse onderzoeksprofessor Brené Brown. Bekend van o.a. haar TEDtalk ‘The power of vulnerability’ met meer dan 44+ miljoen views, haar Netflix special 'Call to Courage' en bestsellers als 'De moed van Imperfectie, De Kracht van Kwetsbaarheid en Durf te Leiden’. Meer informatie over Rianne vind je o.a. op www.durfteverbinden.nl.