Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

Studenten.netInterim management

Studenten.net

In de periode juli 2014 t/m april 2015 ben ik in opdracht van Start People werkzaam geweest als interim manager ten behoeve van hun label Studenten.net. Studenten.net is het grootste online platform voor hbo- en wo-studenten in Nederland. Met haar onderscheidende vermogen en bereik neemt Studenten.net een unieke plaats in de studentenwereld in. Studenten bezoeken het platform tijdens hun gehele studententijd voor informatie en diensten, maar ook voor unieke kortingen, winacties en aanbiedingen.

Caspar Kosse, directeur Procesoptimalisatie & innovatie Start People
Rianne ken ik al sinds jaren. In de periode dat zij werkzaam was binnen USG People heb ik ook al veelvuldig met haar mogen samenwerken. Gepassioneerd, gedreven, betrokken en een heldere visie op zaken. Een aantal kreten die op Rianne van toepassing zijn. Opdrachten die ze aanneemt vertaalt zij naar heldere en duidelijke resultaatgerichte doelstellingen met een “kop en staart”. Hierbij weet zij zich goed te positioneren “tussen” opdrachtgever en de medewerkers waarmee ze samenwerkt. Ze weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en zet haar netwerk op een positieve manier in. Hiermee creëert zij draagvlak en een lock in binnen de organisatie en bij klanten. Hierdoor ontwikkelen de dingen die ze uitvoert duurzaam naar een volgend level.

Niels Werdekker, destijds Manager Sales Studenten.net
Rianne heeft als Interim Manager in korte tijd een ongelooflijk positieve toegevoegde waarde geleverd voor Studenten.net en Start People. Ze verbindt de juiste mensen met elkaar en door haar oprechte en open manier van samenwerken behaald ze versneld doelen. Ik heb Rianne leren kennen als een fijne collega met een indrukwekkende drive voor het behalen van resultaat.