Team
Team
Team

Rianne Kuik

Ik ben Rianne Kuik, initiatiefnemer van Durf te Verbinden.nl. Naast de zelfstandig professionals met wie ik regelmatig samenwerk, zijn er twee vaste collega’s die samen met mij het gezicht vormen van Durf te Verbinden.nl. Dit zijn Carly Wantzing en Robert Joustra. Zij stellen zich hieronder voor.

Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten? Kijk dan hier.

Carly Wantzing

Mijn naam is Carly Wantzing en ik werk met heel veel plezier en toewijding voor Durf te Verbinden.nl. Achter de schermen regel en organiseer ik de meest uiteenlopende zaken en plan ik de agenda. Wil je een contactmoment met Rianne inplannen? Bel of mail me dan even. Dat kan via carly@durfteverbinden.nl of 06-468 506 24.

Robert Joustra

Ik ben Robert Joustra en verzorg sinds 2014 de inkoop van diverse (promotie)artikelen en drukwerk voor Durf te Verbinden.nl. Daarnaast ondersteun ik Rianne en Carly op diverse gebieden waaronder HR en trainingen. Wil je meer informatie over mijn takenpakket of met een andere reden contact met mij opnemen? Bel mij dan geheel vrijblijvend op 06-542 975 78 of stuur een mailtje naar robert@durfteverbinden.nl