Menu

Allereerste teamuitje

Allereerste teamuitje

Vier weken vakantie… ze zijn voorbij gevlogen. Wat heb ik genoten van vier weken geen afspraken, samen zijn met mijn gezin, boeken lezen, (nee geen managementboeken gewoon ontspannen romans) buiten leven en buiten zijn. 

Heel raar vond ik het om te ervaren dat mijn team weer begon met werken terwijl ik nog twee weken vakantie had. In de ruim tien jaar dat ik zelfstandig ondernemer ben, had ik dat nog niet eerder meegemaakt. Het was voor mij echt zo’n moment waarop ik mij bewust werd van de enorme groei en ontwikkeling die Durf te Verbinden heeft doorgemaakt. 

Het dagelijkse werk en de voorbereidingen voor alle projecten na de zomer gingen door terwijl ik met manlief op de fiets genoot van een mooie zonnige dag. Heel bijzonder.

Dat ik mijn vakantie mocht afsluiten met het allereerste teamuitje uit de geschiedenis van Durf te Verbinden maakte de cirkel rond. Enorm trots ben ik op mijn team, Bente Huizing  Else ArkesBianca Foppes en Laureen de Vlugt Op de foto bij deze post zie je ons (behalve Bianca, iemand moest de foto maken) aan het begin van deze mooie dag op onze e-choppers. We rock ladies! (De actiefoto’s van het suppen in de middag bewaren we voor ons eigen archief 😉)

Je kunt wel zien dat wij klaar zijn voor een mooi vervolg van 2022. Jij ook? Aanmelden voor een nieuw groepstraject van ons programma ‘Leiderschap volgens Rianne Kuik’ kan ook. In november start alweer de derde groep middels open inschrijving. Meer informatie vind je hier: https://lnkd.in/du4AcWv4

#durfteverbinden #dankbaar #leiderschap