Menu

Over ons

Werken bij

Werken bij Durf te Verbinden betekent werken vanuit je hart. Onze drijfveer is om echt verschil te maken door de manier waarop wij werken, gebaseerd op onze waarden: betrouwbaar, vanuit het hart, het verschil maken.

Wat we doen

Durf te Verbinden helpt mensen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van de moed om te verbinden met zichzelf en van daaruit met anderen. 

 

Even voorstellen

Benieuwd naar de teamleden van Durf te Verbinden en hun functies? Ze stellen zich graag hieronder aan je voor. 

Het team

 

Rianne Kuik

Ik ben Rianne Kuik, initiatiefnemer van Durf te Verbinden. Met trots presenteer ik op deze pagina mijn team. Stuk voor stuk professionals en mensen met een eigen identiteit. Mensen die vanuit hun passie en drive de verbinding met mij en mijn bedrijf zijn aangegaan. Zij stellen zich hieronder voor. 

Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten? Kijk dan hier.

Bente Huizing

Ik ben Bente Huizing en werk met veel plezier voor Durf te Verbinden als Office Manager. Ik houd me onder andere bezig met het voorbereiden en plannen van de trainingen. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor alles op locatie en ben ik verantwoordelijk voor de (financiële) administratie. Mijn waarden zijn vertrouwen en eerlijkheid. 

Ik ben bereikbaar via bente@durfteverbinden.nl of telefonisch via 06-199 037 70.

Else Arkes

Mijn naam is Else Arkes en ik werk als facilitator bij Durf te Verbinden. Ik houd ervan om mijzelf (professioneel) te ontwikkelen. Dat doe ik door te lezen, intervisie met andere professionals te hebben of een opleiding te volgen. Mijn waarden zijn vertrouwen en het verschil maken. Kiezen voor vertrouwen en voor moed boven comfort is niet altijd makkelijk, maar wel hoe ik het leven wil leven. Met Durf te Verbinden maken we echt verschil in het leven van mensen en organisaties. Daarom vind ik het ook zo fijn om bij Durf te Verbinden te werken. 

Ik ben bereikbaar via else@durfteverbinden.nl of telefonisch via 06-198 115 56.

Anneloes van der Meer

Mijn naam is Anneloes van der Meer en met veel plezier ben ik een van de facilitators van Durf te Verbinden. Mensen en groepen inspireren, trainen en coachen om zich ten diepste te verbinden met zichzelf, hun potentieel én de ander is wat mij drijft. Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. En de kracht van verbinding. Daar ligt voor mij het goud. Daarom werk ik ook graag met teams. De waarden waar vanuit ik leef en werk zijn Openheid en Vertrouwen. Ik breng een combinatie van warmte en scherpte. Creëer een veilige setting en schroom niet om observaties te delen. Ik vind het geweldig dat ik dit allemaal terugvind in mijn werk bij Durf te Verbinden!  

Ik ben bereikbaar via anneloes@durfteverbinden.nl of telefonisch via 06-819 044 36.  

 

Patrick van der Veen

Mijn naam is Patrick, ik woon in Zwolle en werk als Facilitator bij Durf te Verbinden. Ik ben een sociaal, optimistisch en sportief mens, die houdt van mensen in beweging krijgen en resultaat behalen op vele vlakken. Ik daag mijzelf regelmatig uit, zo bouwde ik bijvoorbeeld een bus om tot volledige camper. Zelf bewegen doe ik ook graag en daarom bezoek ik regelmatig de Crossfitbox. Mijn waarden zijn eerlijkheid en vrijheid, blijven voelen en daar trouw aan zijn.  
 
Ik ben bereikbaar via patrick@durfteverbinden.nl of telefonisch via 06-511 544 62

Reddy

Hi, ik ben Reddy en ik geef beeld, geluid én beweging aan dat waar Durf te Verbinden voor staat: persoonlijk, betrokken en vanuit het hart. Ik vervul een belangrijke rol in onze programma’s voor zowel leidinggevenden als medewerkers. Ik leg lastige onderwerpen uit, spreek verschillende talen en daarnaast ben ik ook nog eens leuk om naar te kijken en te luisteren!

Ik nodig jou uit om te verbinden met jezelf, om eigenaarschap te nemen, en goede voornemens om te zetten in concreet gedrag. Ook als dat spannend is.

Ben jij Reddy to Connect?