Menu
Over Rianne Kuik
Over Rianne Kuik
Over Rianne Kuik

Over Rianne Kuik

We kennen het allemaal, gevoelens van angst, onzekerheid en schaamte. Ook op het werk. Ik heb lang gedacht dat ik de enige was die hiermee worstelde. In de praktijk betekende dit dat ik vooral bezig was om het anderen naar de zin te maken en mij aan te passen naar wat ik dacht dat er van mij verwacht werd.

Niet zonder succes... Het leverde mij na mijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen een prachtige carrière op van intercedent tot directeur bij het beursgenoteerde USG People.

"Wie je bent, is hoe je leiding geeft."
Brené Brown

Het roer om

Door een reorganisatie in 2011 werd ik boventallig en besloot ik het roer om te gooien en te luisteren naar het stemmetje diep van binnen dat mij vertelde dat het ook anders moest kunnen. Aan de buitenkant zag het er namelijk allemaal perfect uit, van binnen voelde ik mij echter vaak onzeker en twijfelde ik bij alles wat ik deed of het goed genoeg was.

In 2012 besluit ik om zelfstandig ondernemer te worden, wat in 2013 tot het ontstaan van durfteverbinden.nl leidt. Het werk van dr. Brené Brown en de resultaten uit haar onderzoek naar moed, kwetsbaarheid, schaamte en empathie, juist in de zakelijke omgeving, zijn een belangrijke inspiratiebron. In 2019 ben ik door Brené Brown zelf opgeleid en gecertificeerd tot Dare to Lead™ Facilitator.

Met 'durf te verbinden.nl' inspireer en help ik leiders en hun teams bij het ontwikkelen en toepassen van het, voor zakelijk succes en groei, benodigde leiderschap.

Ik woon in Hollandscheveld samen met Robert en zijn twee kinderen Hidde en Marije.

Het verhaal van Rianne

Klik op de pijl om door mijn foto-album te bladeren.

Meer weten?

Leiderschap en eigenaarschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, faciliteren, coachen en begeleiden individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen