Menu

Back to Business

Back to Business

Zomaar twee weken op vakantie. En dat terwijl ik met kerst en oud en nieuw ook al twee weken vrij ben geweest. Hoe durf ik.

Ik vond het confronterend om te voelen hoe lastig het voor mij was om ‘tussendoor’ twee weken vrij te nemen en dan in die twee weken ook nog eens een mooie reis te maken. Ik merkte dat ik mijn best moest doen om me niet te verantwoorden. Een belangrijk inzicht om mijzelf bewust van te zijn. Blijkbaar mag ik mezelf nog meer genieten gunnen.

En dan, hoe beschrijf je twee geweldige weken IJsland? De prachtige natuur, de oorverdovende stilte, de uitgestrektheid, indrukwekkende watervallen, canyons, geisers, kraters en lavavelden. Ongelofelijk zoveel indrukken als we hebben opgedaan. Ik heb nog nooit zoveel foto’s en filmpjes gemaakt tijdens een vakantie. De twee weken zijn voorbij gevlogen en het is echt met een beetje weemoed in mijn hart dat ik dit land verlaat. Waar kom je tijdens een wandeling zo maar zeehonden tegen?

IJsland wat ben je prachtig en groots. Ik hoop dat je dat mag blijven en dat je populariteit bij ons mensen je schoonheid, ongereptheid en rauwheid niet teniet gaat doen. 

#backtobusiness #durfteverbinden #ijsland