Menu

Bouwen aan vertrouwen

Bouwen aan vertrouwen

Om als team samen met plezier succesvol te zijn, heb je een fundament van vertrouwen nodig. Dat laat de piramide van Patrick Lencioni goed zien en wordt mooi beschreven en uitgelegd in zijn boek ‘De 5 frustraties van teamwork’. 

Om te kunnen bouwen aan vertrouwen is het noodzakelijk dat teamleden zich kwetsbaar durven opstellen. Dat betekent dat mensen bijvoorbeeld om hulp durven vragen, fouten durven toe te geven, zich durven uit te spreken en ook dat onderlinge verschillen en kwaliteiten worden gewaardeerd. Leren omgaan met kwetsbaarheid is niet makkelijk, maar wel mogelijk. 

Wist je dat Rianne en Else allebei o.a. gecertificeerd Lencioni coach zijn? Wij helpen jou en je team graag om samen met plezier succesvol te zijn. Om te leren omgaan met kwetsbaarheid, maken we gebruik van het werk van Brené Brown. Deze combinatie maakt ons aanbod voor teams en leidinggevenden heel krachtig, waardevol en doeltreffend.

Wil je graag aan de slag met je team? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. We vertellen er graag meer over.

#durfteverbinden #leiderschap #Lencioni