Menu

Ondernemen, een proces van vallen en opstaan

Ondernemen, een proces van vallen en opstaan

Ondernemen, het is een proces van vallen en weer opstaan. Van proberen, ervaren, leren, bijstellen en dat steeds opnieuw. De afgelopen jaren ben ik zoekend geweest naar het vinden van de juiste balans tussen het helpen van mensen op het werk en de mens buiten het werk. Trouwe volgers is deze zoektocht wellicht opgevallen.

Iets wat ingewikkeld leek, blijkt uiteindelijk simpel te zijn. Gewoon letterlijk benoemen wat we bedoelen. Vanaf nu kennen we drie aandachtsgebieden. We hebben ‘Durf te Verbinden met jezelf’ voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, begrijpen en accepteren. En we hebben ‘Durf te Verbinden op het werk’ voor leidinggevenden, teams en organisaties die samen met plezier succesvol willen zijn.

𝗗𝘂𝗿𝗳 𝘁𝗲 𝗩𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳
Het aanbod bij ‘Durf te Verbinden met jezelf’ staat. Kennismaken daarmee kan op een laagdrempelige manier door deel te nemen aan één van de interactieve online Masterclasses die wij regelmatig organiseren. Voor data en aanmelden klik hier: https://durfteverbinden.nl/aanbod/voor-jezelf/masterclass-durf-te-verbinden-met-jezelf/. Wees er snel bij, per masterclass is er slechts plek voor 6 deelnemers.

𝗗𝘂𝗿𝗳 𝘁𝗲 𝗩𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗿𝗸
Aankomende zomer gebruiken we om ‘Durf te Verbinden op het werk’ verder door te ontwikkelen. Iets waar ik enorm naar uitkijk. De afgelopen jaren heb ik zoveel geleerd van de mooie internationale en nationale leiderschapstrajecten die we hebben mogen uitvoeren in het onderwijs en het bedrijfsleven. Ik kan niet wachten om die ervaringen te integreren in onze bestaande programma’s.

Naast de programma’s voor leidinggevenden komt er ook een programma voor medewerkers. We hebben in de samenwerking met onze opdrachtgevers gemerkt dat hier veel behoefte aan is. Dit programma wordt ondersteund met een toolbox voor leidinggevenden. Zo faciliteren we leidinggevenden en medewerkers bij het in de praktijk brengen van het geleerde. Wil je hier meer over weten? Stuur mij dan een PB of reageer onder deze post met DURF.

𝗥𝗶𝗮𝗻𝗻𝗲 𝗞𝘂𝗶𝗸 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗲𝗲𝗿𝘁
En dan is er nog ‘Rianne Kuik inspireert’. Het voelt gek om dat op te schrijven. Toch is het iets dat ik heel graag doe. Mijn verhaal en ervaringen delen met een publiek. Veel te lang heb ik geworsteld met angst en onzekerheid, hoe fijn is het om te leren en horen dat dit niet nodig is. Wil je hier meer over weten? Volg mij dan op LinkedIn of Instagram.

#ondernemen #durfteverbinden #practicewhatyoupreach