Menu

Pochblog

Pochblog

Ik vertel niet vaak over mijn successen. Ik ben niet het type om mezelf op de borst te kloppen en te zeggen, kijk eens hoe goed ik ben. ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’, is mij met de paplepel ingegoten. Net als ‘haal het niet in je hoofd om naast je schoenen te gaan lopen, daar houden ze hier niet van’. Boodschappen die ik meekreeg in de tijd dat mijn ouders voet aan de grond probeerden te krijgen in het dorp waar we op mijn 7e gingen wonen omdat hun bedrijf daar was gevestigd.

De boodschap die ik hier ongemerkt uit meenam, is dat ik als ik mijzelf zou laten zien ik ons gezin in de problemen zou brengen. En problemen waren er al genoeg geweest.

 Dus leerde ik mijzelf onbewust aan om bescheiden te zijn en niet op de voorgrond te treden. Best lastig omdat ik een goede student was, en niet onverdienstelijk in mijn werk.

Er is echter veel om trots op te zijn. Daarom toch een keer een aantal getallen om een indruk te geven van het succes van onze activiteiten. Durf te Verbinden begeleidt nationaal en internationaal mensen en organisaties met de ontwikkeling van persoonlijk en hiërarchisch leiderschap. Het afgelopen 1,5 jaar hebben wij verdeeld over vier continenten meer dan 350 mensen hierin succesvol begeleid. In 2023 zullen meer dan 1000 mensen wereldwijd onze programma’s, workshops, trainingen, coaching en intervisies volgen. Dit alles doen wij zowel vanuit onze thuisbasis in Hoogeveen, een prachtig pand uit 1890 waar we sinds 1 september 2021 gehuisvest zijn, als op locatie. Ons team bestaat inmiddels uit een kernteam van 6 mensen en een externe facilitatorpool van 4. Daar waar ik ooit alleen op zolder vanuit huis begon, ziet de wereld er nu heel anders uit. Mijn drijfveer is in de afgelopen jaren echter niet veranderd, ik geloof nog steeds in een aangenamere zakelijke wereld. Een wereld waarin iedereen zichzelf mag laten zien en uitspreken.
#durfteverbinden #succes #pochblog