Menu

Raad van Advies

Raad van Advies

In mijn kerstvakantie schreef ik dat ik mij soms een gevangene voel van mijn succes. Dat is natuurlijk niet van vandaag op morgen ineens anders. Toch ben ik wel stappen aan het zetten. Mijn doel is dat over drie jaar Durf te Verbinden kan bestaan zonder Rianne Kuik. Een spannend doel, vooral voor mijzelf. Het roept namelijk veel vragen op waar ik nog geen antwoord op heb: ‘Is dat echt mogelijk? Kan ik dat wel? Durf ik dat wel? en Hoe gaan we dat dan doen?’. Het nog niet hebben van de antwoorden en het ervaren van die onzekerheid maakt dat ik mij kwetsbaar voel. Natuurlijk heb ik ideeën, maar er zijn ook nog zoveel andere dingen te doen.
 
In het kader van stappen zetten richting dit doel sprak ik in mijn vakantie met Jonathan Hoogenboom . Een waardevol en inzicht gevend gesprek.
 
Mijn diepste onzekerheid is dat ik het nog steeds heel lastig vind om te geloven dat ik iets heb neergezet dat kan en mag blijven bestaan zonder dat ik dag en nacht hoef te werken of dat dit afhankelijk is van mij als persoon. Ik heb hulp nodig om de volgende stap met mijn mooie bedrijf te zetten. Ben jij iemand met passie en liefde voor mensen, met ervaring als ondernemer in het bedrijfsleven, met kennis en gevoel voor corporate opdrachtgevers? Dan kan jij of iemand in jouw netwerk mij misschien helpen.

Wat gaan we doen?
Wij gaan een Raad van Advies oprichten voor Durf te Verbinden en zoeken daarvoor 3 Raad van Advies-leden. Deze Raad van Advies heeft ten doel om ons als MT de spiegel voor te houden, mee te denken en te adviseren bij de realisatie van ons doel om Durf te Verbinden na drie jaar voort te kunnen zetten zonder Rianne Kuik. Met onze Raad van Advies zullen wij 3x per jaar bij elkaar komen. Als lid vragen wij jou om stukken te lezen ter voorbereiding op de vergaderingen en ons daarover te adviseren. Je hebt ervaring met ondernemerschap, leiderschap en de ontwikkeling daarvan door middel van training en coaching, en ervaring met de doorontwikkeling van bedrijven. 
 
We zijn een succesvolle scale up op een bijzondere locatie, met een mooi team en prachtige producten en diensten. Wil jij meedenken over de verdere groei van Durf te Verbinden, stuur dan een mailtje naar info@durfteverbinden.nl
 
#durfteverbinden #raadvanadvies #doorontwikkeling#practicewhatyoupreach