Menu

'Waarom een aangenamere zakelijke wereld'

'Waarom een aangenamere zakelijke wereld'

‘Waarom een aangenamere zakelijke wereld’, Rianne. ‘Waar komt dat zakelijk vandaan?’ Het was één van de vragen die ik kreeg toen Durf te Verbinden de casus was tijdens de coach-the-coach Lencioni training. 
 
De keuze om mij met Durf te Verbinden te focussen op een aangenamere zakelijke wereld is een hele bewuste. Werk is voor veel mensen van groot belang. Het is belangrijk in het kader van zingeving, inkomen, ontwikkeling, verbinding en nog veel meer. Werk is ook een plek waar we uitgedaagd worden om uit onze comfortzone te gaan én de bereidheid en urgentie voelen om die stap ook te zetten. We willen immers niet verliezen wat we hebben, in aanmerking komen voor een promotie of deelnemen aan interessante projecten.
 
De ontwikkeling die we doormaken als mens op het werk nemen we mee naar ons privéleven. Japanse deelnemers hebben mij meer dan eens gezegd: ‘This is a very useful course, also with my wife’. En dat is precies waar het mij en mijn collega's om gaat. Dat deelnemers het geleerde integreren in hun leven.
 
Wij voelen ons thuis in de wereld van werk en het ongemak dat wij mensen daar ervaren. Door op het werk kennis, vaardigheden en inzichten te geven over hoe je met dat ongemak om kunt gaan, werken we aan een gezonde team- en organisatiecultuur, én inspireren we mensen om het geleerde mee te nemen naar hun privé-leven. 
 
#durfteverbinden #leiderschap #persoonlijkeontwikkeling