Menu
Durf te Verbinden
Durf te Verbinden
Durf te Verbinden

Ons fundament

Het Durf te Verbinden-proces

Vanuit Rianne’s verlangen om voorbij haar eigen bescheidenheid en het ongemak dat daarbij hoort af te komen, ontwikkelde zij het Durf te Verbinden-proces. Een hulpmiddel om met meer plezier, zelfvertrouwen en succes in het leven te staan.

Met het Durf te Verbinden-proces, een continu en transformerend proces bestaande uit vijf stappen - kennen, begrijpen, accepteren, vertrouwen en gunnen - ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ben je in staat om in verbinding met jezelf en anderen te leven en te werken. Het proces opent de deur naar moed, eigenaarschap, zelfvertrouwen, onafhankelijkheid, communicatie, verbinding, creativiteit, authenticiteit, plezier, geluk en succes.

 

 

Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is het fundament van iedere vorm van leiderschap. Het betekent dat je op zoek gaat naar je eigen potentieel en dit wilt waarmaken. Je neemt verantwoordelijkheid, ontwikkelt en gunt jezelf de moed om jezelf te leren kennen, begrijpen, accepteren en te vertrouwen. Je kiest ervoor om jezelf te laten zien en uit te spreken, ook als de uitkomst onzeker is.

Als hiërarchisch leider heb je de moed om voorbeeldgedrag te laten zien. Je zoekt naar de potentie in mensen en processen en durft deze ook te ontwikkelen. Je bent je ervan bewust dat ook jij iedere dag leert en dat je, door daar open over te zijn, een omgeving creëert waarin fouten gemaakt kunnen worden en veiligheid, vertrouwen en betrokkenheid kunnen groeien.

Werkwijze

Onze werkwijze typeert zich door maatwerk. Gezamenlijk onderzoeken we welke vorm en aanpak bij jou, je team of organisatie past.

Wil je meer weten over het Durf te Verbinden-proces en de vijf stappen: kennen, begrijpen, accepteren, vertrouwen en gunnen?

Bekijk de introductievideo hieronder voor een eerste impressie, download onze flyer, neem contact met ons op of maak de gratis proefles.

Gratis proefles

 

 

 

Meer weten?

Leiderschap en eigenaarschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, faciliteren, coachen en begeleiden individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen