Menu

Online Masterclass 
‘Leiderschap volgens Rianne Kuik’

Tijdens deze 1 uur durende online masterclass leer je hoe je jezelf in 5 stappen ontwikkelt als mens en leider, waardoor je:

  • Met meer plezier, gemak en vertrouwen, succesvoller bent met je team.
  • Begrijpt wat er met jou en je teamleden gebeurt in situaties waarin onzekerheid een rol speelt en hoe dat de onderlinge samenwerking en daarmee het resultaat beïnvloedt.
  • Weet hoe je de vraag ‘Doe ik het wel goed genoeg?’ ombuigt naar een gevoel van zelfvertrouwen.
  • Niet langer hoeft te worstelen met je eigen gevoelens van onzekerheid.

Na het inschrijven voor de masterclass stuur ik je periodiek updates over Durf te Verbinden.
Afmelden kan eenvoudig met één klik.

"Rianne is als geen ander in staat om de vinger op de zere plek te leggen als het gaat om leiderschap en verbinding. Ze doet dat op een integere en professionele manier."
Jan Kloosterman, Manager Finance EMT bij ENGIE Energie Nederland NV

Gepresenteerd door Rianne Kuik

Herken je dit? Je hebt een prachtige carrière. Onderaan begonnen in een corporate organisatie weet je steeds weer een mooie stap op de carrièreladder te zetten. Zo verging het mij ook. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheid, een mooiere titel, meer mensen, meer budget om te besteden en ook meer resultaat om te behalen. Van buiten zag dat er ogenschijnlijk heel succesvol en vanzelfsprekend uit. Van binnen worstelde ik echter met gevoelens van onzekerheid en twijfel. Deed ik het wel goed? Hoe krijg ik mijn mensen mee? Wat als we onze doelstellingen niet halen?

Ik loste dat op met heel hard werken, proberen het perfecte voorbeeld te zijn en er absoluut niet over te praten. Toen wist ik nog niet dat ik niet de enige was die hier mee worstelde én dat er een manier is waarop je hierover kunt praten als mens en leidinggevende die juist voor verbinding zorgt. En niet alleen verbinding, ook voor plezier, vertrouwen, ontspanning en resultaat.

Wil jij dat ook, meld je dan aan voor de gratis masterclass. In deze masterclass vertel ik jou wat ik heb geleerd en hoe ook jij dit in de praktijk kunt brengen. Aanmelden kan hieronder.

Wees er snel bij, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. Kun je er niet live bij zijn, maar wil je wel meer weten, meld je ook dan aan. Ik houd je dan op de hoogte van nieuwe data in de toekomst.

Inschrijven


Na het inschrijven voor de masterclass stuur ik je periodiek updates over Durf te Verbinden.
Afmelden kan eenvoudig met één klik.

Reacties van deelnemers

‘Ik vond de Masterclass authentiek, krachtig, kwetsbaar, inspirerend en er werd veel kennis gedeeld. Ook herkende ik veel van wat Rianne zei; over accepteren, vertrouwen, jezelf toestaan, niet perfect willen zijn, in jezelf kijken, je uitspreken etc.

Ik denk dat het voor iedereen een waardevolle Masterclass is geweest.’

Reina Buursen, Menzis

'Dank je wel dat je laagdrempelig de mogelijkheid bood om deze Masterclass bij te wonen. Het was goed georganiseerd en werd grondig aangepakt. De werkvorm was fijn en het was prettig dat alles ook werkte (dat zien we ook wel eens anders).

Qua inhoud een mooi compact pakketje dat de nodige inzichten geeft. Leuk ook dat je concrete handvaten deelt.'

Marc Comuth, De Zorggroep

'Het zag er professioneel uit, werkte goed, duurde echt niet te lang, waardoor je geconcentreerd en aandachtig kon blijven luisteren. Er waren heel veel herkenningspunten en je gaf goede tools om over concrete stappen na te denken en zeker om ze uit te voeren. Het allermooiste vond ik de manier waarop het wordt gepresenteerd - door concrete voorbeelden te noemen en doordat jij je eigen kwetsbaarheid liet zien. Dat maakte het voor mij perfect.'

Angelique Kreuger-van Dijk, Stichting Vluchteling

 

 

'Wat ik er voor mijzelf heb uitgehaald: Altijd maar willen/moeten presteren. Het is toch fijn om te zien dat iemand zoals jij dat ook herkent : ). Super om te zien dat je dit zo open deelt. Dat is idd echt moed hebben!  Ik vond de Masterclass hartstikke goed, mede omdat ik ook letterlijk jouw kwetsbaarheid zag. Ik dacht hoe kán het dat iemand zoals jij, dit niet zo even heel gemakkelijk uit haar mouw schut? Jij vond het oprecht gezond spannend. Dat was op een leuke manier te zien en dat gebruikte je ook als voorbeeld. Dat vond ik heel goed (je bent zelf het instrument.. ‘Practise what you preach zeg maar...’).'

Mireille Veenhuis, Merkwaardig verschil

'De Masterclass was leuk, inspirerend, gaf stof tot nadenken en was soms ook confronterend. Het heeft mij geprikkeld om stappen te zetten. Ik heb me inmiddels dan ook ingeschreven voor het vervolg: het interactieve en online programma ‘Leiderschap volgens Rianne Kuik.’

Maranda Doornbos, PraQties

 

'De Masterclass kwam natuurlijk over - ondanks dat dit online was - dat is wat mij betreft altijd een uitdaging. Het persoonlijke deel en de motivatie van Rianne Kuik om te delen is erg sterk.'

Marcel de Kloet, Teijin Aramid

'Ik vind het mooi dat je je 5 stappenplan ‘weggeeft’. De Masterclass is geen lokkertje met standaardteksten die je op iedere managementsite kan vinden. Je geeft concrete, nieuwe en bruikbare informatie. Ook de ruimte voor verdiepende vragen vond ik fijn. Juist uit je antwoorden op deze vragen blijkt je brede kennis. Complimenten voor je durf. Als mede-perfectionist herken ik je verhaal en strijd. Mooi om te zien wat er mogelijk is wanneer je je kwetsbaar opstelt. Dank voor het delen van je ervaringen.'

Sabrina Slagman

 

Op mijn LinkedIn-profiel vind je reacties en aanbevelingen van opdrachtgevers.

Inschrijven


Na het inschrijven voor de masterclass stuur ik je periodiek updates over Durf te Verbinden.
Afmelden kan eenvoudig met één klik.

Inschrijven

Schrijf je in voor de gratis masterclass en 
ontvang periodiek updates over Durf te Verbinden.nl