Online Masterclass 
‘Leiderschap volgens Rianne Kuik’

Tijdens deze 1,5 uur durende online masterclass leer je hoe je jezelf in 5 stappen ontwikkelt als mens en leider, waardoor je:

  • Met meer plezier, gemak en vertrouwen, succesvoller bent met je team.
  • Begrijpt wat er met jou en je teamleden gebeurt in situaties waarin onzekerheid een rol speelt en hoe dat de onderlinge samenwerking en daarmee het resultaat beïnvloedt.
  • Weet hoe je de vraag ‘Doe ik het wel goed genoeg?’ ombuigt naar een gevoel van zelfvertrouwen.
  • Niet langer hoeft te worstelen met je eigen gevoelens van onzekerheid.

Na het inschrijven voor de masterclass stuur ik je periodiek updates over Durf te Verbinden.
Afmelden kan eenvoudig met één klik.

"Rianne is als geen ander in staat om de vinger op de zere plek te leggen als het gaat om leiderschap en verbinding. Ze doet dat op een integere en professionele manier."
Jan Kloosterman, Manager Finance EMT bij ENGIE Energie Nederland NV

Gepresenteerd door Rianne Kuik

Herken je dit? Je hebt een prachtige carrière. Onderaan begonnen in een corporate organisatie weet je steeds weer een mooie stap op de carrièreladder te zetten. Zo verging het mij ook. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheid, een mooiere titel, meer mensen, meer budget om te besteden en ook meer resultaat om te behalen. Van buiten zag dat er ogenschijnlijk heel succesvol en vanzelfsprekend uit. Van binnen worstelde ik echter met gevoelens van onzekerheid en twijfel. Deed ik het wel goed? Hoe krijg ik mijn mensen mee? Wat als we onze doelstellingen niet halen?

Ik loste dat op met heel hard werken, proberen het perfecte voorbeeld te zijn en er absoluut niet over te praten. Toen wist ik nog niet dat ik niet de enige was die hier mee worstelde én dat er een manier is waarop je hierover kunt praten als mens en leidinggevende die juist voor verbinding zorgt. En niet alleen verbinding, ook voor plezier, vertrouwen, ontspanning en resultaat.

Wil jij dat ook, meld je dan aan voor de gratis masterclass. In deze masterclass vertel ik jou wat ik heb geleerd en hoe ook jij dit in de praktijk kunt brengen. Aanmelden kan hieronder.

Wees er snel bij, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. Kun je er niet live bij zijn, maar wil je wel meer weten, meld je ook dan aan. Ik houd je dan op de hoogte van nieuwe data in de toekomst.

Inschrijven


Na het inschrijven voor de masterclass stuur ik je periodiek updates over Durf te Verbinden.
Afmelden kan eenvoudig met één klik.

Reacties van opdrachtgevers

“Haar kracht is in mijn ogen haar empathie gecombineerd met organisatie kennis. Doordat Rianne zelf leidinggevende ervaring heeft, snapt ze de vraag van haar opdrachtgever snel.”

Tobias Westerneng, Manager Marketing & Communicatie Yarden

“Rianne weet als geen ander door te vragen en de zaken aan het licht te brengen die er toe doen om verbinden een stukje makkelijker te maken. Teamdynamiek komt ineens in een ander licht te staan. Rianne is een prettig persoon in de samenwerking, komt afspraken absoluut na en is in staat zichzelf ook kwetsbaar op te stellen, wat maakt dat het echt en authentiek is. Absolute aanrader!”

Niek ten Bloemendaal, Manager Operations ENGIE B2B

“Door haar persoonlijke betrokkenheid bij de groep en het individu ontvangt Rianne direct respect. Rianne is open en eerlijk en weet te verbinden en is bovenal enorm integer waardoor zij snel vertrouwen weet te winnen. Zij is in staat om situaties vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en deze inzichten terug te geven. Dit alles doet zij met enorm veel professionaliteit en vooral veel warmte. Daarbij schroomt zij niet om lastige situaties en gedrag te benoemen.”

Tanja van Dinteren, CFO Holland Colours

 

 

“Ik heb Rianne leren kennen als energiek, authentiek en uniek. Haar inlevingsvermogen, people skills, gecombineerd met jarenlang opgedane kennis en ervaring maken haar een uitstekende coach en sparringspartner.”

Rejanne Eimers, Commandant Personeels Logistiek Commando bij de Koninklijke Landmacht (Ministerie van Defensie)

“Rianne weet feilloos wat halen van resultaten belemmert, krijgt teams in beweging en haalt de besluiten op die ze nodig heeft. Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat ik veel van haar geleerd heb. 'Durf te verbinden' is een zeer passende lijfspreuk voor Rianne!”

Rob van Willigen, Teammanager Marketing & Sales bij Menzis

Op mijn LinkedIn-profiel vind je nog meer reacties en aanbevelingen.

Inschrijven


Na het inschrijven voor de masterclass stuur ik je periodiek updates over Durf te Verbinden.
Afmelden kan eenvoudig met één klik.