Menu

Consultancy

Vraag je je af hoe je zakelijk succesvol kunt zijn? Hoe je alle neuzen dezelfde kant op krijgt? Wil je in en met je team of organisatie echte verbindingen maken? Dan kan ik je helpen. Als mens, vanuit mijn opleidingsachtergrond én mijn kennis en ervaring als directeur, manager, coach en consultant, zowel in loondienst als interim verband, heb ik een grote passie voor cultuur- en verandervraagstukken in (corporate) organisaties op het snijvlak van mens en resultaat.

Teams en organisaties

Je voelt je verantwoordelijk en wilt de verandering goed en zorgvuldig aanpakken. Maar waar begin je? Hoe kom je voorbij het punt waar de verandering steeds vastloopt en verzandt? Je voelt ook dat het spannend is. Als je dat durft te erkennen, is het begin van de verandering daar. Ik help jou en je team over de drempel en samen brengen we de verandering in beweging.

Wat ik doe? Ik houd jullie de spiegel voor, stel kritische vragen en neem jou, je team en je organisatie op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau mee in jullie vervolgstappen. Ik creëer een veilige omgeving waarin kan worden uitgesproken wat vaak wordt ingeslikt. Stap voor stap werken we op een menselijke én resultaatgerichte wijze naar het gezamenlijke doel toe. Succes is gegarandeerd en verspilling wordt voorkomen.

Een menselijke en resultaatgerichte cultuur

Je wilt meer menselijkheid in jouw organisatie zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Maar hoe realiseer je dat? Als jij en je team bereid zijn om de durf en het leiderschap te ontwikkelen dat voor het realiseren hiervan nodig is, helpen wij jullie graag. Stap voor stap gaan we aan de hand van het Durf te Verbinden-proces met elkaar aan de slag. De ontwikkeling van jullie als leiders en die van de organisatie volgen elkaar op. Onderdelen van de begeleiding zijn:

Contact opnemen

"Een gedreven, enthousiaste manager die weet wat er nodig is om teams in beweging te krijgen"
Erik Welman - Manager ENGIE GBS Finance
Erik Welman - Manager ENGIE GBS Finance

Meer weten?

Leiderschap en eigenaarschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, faciliteren, coachen en begeleiden individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen