Menu

Consultancy

Vraag je je af hoe je zakelijk succesvol kunt zijn? Hoe je alle neuzen dezelfde kant op krijgt? Wil je in en met je team of organisatie echte verbindingen maken? Dan kan ik je helpen. Als mens, vanuit mijn opleidingsachtergrond én mijn kennis en ervaring als directeur, manager, coach en consultant, zowel in loondienst als interim verband, heb ik een grote passie voor cultuur- en verandervraagstukken in (corporate) organisaties op het snijvlak van mens en resultaat.

Teams en organisaties

Je voelt je verantwoordelijk en wilt de verandering goed en zorgvuldig aanpakken. Maar waar begin je? Hoe kom je voorbij het punt waar de verandering steeds vastloopt en verzandt? Je voelt ook dat het spannend is. Als je dat durft te erkennen, is het begin van de verandering daar. Ik help jou en je team over de drempel en samen brengen we de verandering in beweging.

Wat ik doe? Ik houd jullie de spiegel voor, stel kritische vragen en neem jou, je team en je organisatie op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau mee in jullie vervolgstappen. Ik creëer een veilige omgeving waarin kan worden uitgesproken wat vaak wordt ingeslikt. Stap voor stap werken we op een menselijke én resultaatgerichte wijze naar het gezamenlijke doel toe. Succes is gegarandeerd en verspilling wordt voorkomen.

Intervisie

Als team willen jullie een stap zetten en het Durf te Verbinden-proces in de praktijk brengen. Jullie willen oefenen met de vaardigheden van moedig leiderschap in een veilige en begeleide omgeving. Een intervisiesessie kan zo’n omgeving zijn. Door praktijkcases in te brengen en ervaringen te delen, brengen we met elkaar de theorie in de praktijk.

Deelnemers brengen tijdens intervisie hun eigen casussen in. Onderwerpen kunnen zijn:

  • Lastige gesprekken voeren
  • Leidinggeven in de praktijk
  • Belemmerende gevoelens en/of overtuigingen
  • Organisatieveranderingen
  • Samenwerken
  • Bouwen aan vertrouwen

Contact opnemen

"Een gedreven, enthousiaste teamcoach die weet wat er nodig is om teams in beweging te krijgen"
Erik Welman - Manager ENGIE GBS Finance
Erik Welman - Manager ENGIE GBS Finance

Meer weten?

Leiderschap en eigenaarschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, faciliteren, coachen en begeleiden individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen