Menu
Voor jezelf
Voor jezelf
Voor jezelf

Durf te Verbinden

Ken je dat gevoel van ongemak op het moment dat je iets wilt doen dat belangrijk voor je is? De stemmetjes in je hoofd, klamme handen, de kriebel in je buik… Ze dienen zich altijd aan op het verkeerde moment en weerhouden ons vaak om dat te doen wat we graag willen. Je bent niet de enige.

Het is een feit dat ieder mens ongemak kent en als er iets is dat helpt om er mee om te kunnen gaan dan is het wel erover praten. Er is echter meer dat je kunt doen om met meer succes en plezier in je werk en in je leven te staan.

 

Vanuit Rianne’s  verlangen om voorbij haar bescheidenheid en het ongemak dat daarbij hoort af te komen, ontwikkelde zij het Durf te Verbinden-proces. Een hulpmiddel om je verlangen waar te maken. En dat kan van alles zijn, solliciteren op je droombaan, meedoen aan een zangwedstrijd, feedback geven aan die collega die het altijd beter weet, of 'gewoon' met meer plezier, geluk en zelfvertrouwen in het leven staan.

De afgelopen jaren hebben we bij verschillende opdrachtgevers in binnen- en buitenland met het Durf te Verbinden-proces gewerkt. De inzichten die we hebben opgedaan, hebben we omgezet in programma's en workshops voor jou als individu.

Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden of maak de gratis proefles.

Gratis proefles