Menu
Rianne Kuik inspireert
Rianne Kuik inspireert
Rianne Kuik inspireert

Inspireren

Spreken

Angst en onzekerheid, twee onderwerpen waar we het in de zakelijke wereld niet graag over hebben. De gevoelens van kwetsbaarheid die daarmee gepaard gaan, ervaren we liever niet, laat staan dat we erover praten.

Toch kunnen we niet zonder.

Van iemand die niets van zichzelf durfde te laten zien, is Rianne iemand geworden die door het delen van eigen ervaringen anderen weet te raken en inspireren.

Masterclass

Voor organisaties en teams die op zoek zijn naar inspiratie tijdens verandertrajecten, die echt willen samenwerken of betrokkenheid willen stimuleren is een masterclass, lezing of presentatie een absolute aanrader.

Hierdoor leren medewerkers zichzelf en elkaar op een andere manier kennen, accepteren, vertrouwen en iets te gunnen. Dit maakt een diepere laag van samenwerking mogelijk. 

Meer weten?

Rianne beter leren kennen? Klik dan hier.

Contact opnemen

"Het inspirerende aan het verhaal van Rianne is het feit dat ze woorden geeft aan een behoefte die iedereen herkent maar niet durft uit te spreken omdat dit als soft wordt gezien."
John Koevoet

Blijf op de hoogte

Durf te verbinden in de praktijk brengen, dat doet Rianne zelf ook. Via blogs en social media deelt ze tips, ervaringen en geeft ze een kijkje in haar leven.

Volg Rianne op:

"Rianne is een inspirerende spreker die vanuit haar eigen ervaring, passie en kwetsbaarheid spreekt en met mooie voorbeelden en handreikingen komt. Zij weet de zaal te boeien."
Cécile M. van Velsen - Board Member CPD Nevi
Cécile M. van Velsen - Board Member CPD Nevi