Menu

Teamcoaching

"Owning our story and loving ourselves through that proces is the bravest thing that we shall ever do"
Brené Brown

Teamcoaching

Jullie willen samen met plezier succesvol zijn, de theorie in de praktijk brengen en een echte verandering realiseren. Een veilige plek om met elkaar te reflecteren is daarbij noodzakelijk.

Tijdens teamcoaching staan we stil bij jullie als team. We kijken waar jullie staan en bouwen aan het vertrouwen dat nodig is voor het voeren van lastige gesprekken, waardoor jullie op een gezonde manier kunnen komen tot teamcommitment, aanspreekbaarheid en resultaat.

Contact opnemen

Intervisie

Als team willen jullie een stap zetten en het Durf te Verbinden-proces in de praktijk brengen. Jullie willen oefenen met de vaardigheden van moedig leiderschap in een veilige en begeleide omgeving. Een intervisiesessie kan zo’n omgeving zijn. Door praktijkcases in te brengen en ervaringen te delen, brengen we met elkaar de theorie in de praktijk.

Deelnemers brengen tijdens intervisie hun eigen casussen in. Onderwerpen kunnen zijn:

  • Lastige gesprekken voeren
  • Leidinggeven in de praktijk
  • Belemmerende gevoelens en/of overtuigingen
  • Organisatieveranderingen
  • Samenwerken
  • Bouwen aan vertrouwen

Contact opnemen

"Een gedreven, enthousiaste teamcoach die weet wat er nodig is om teams in beweging te krijgen"
Erik Welman - Manager ENGIE GBS Finance
Erik Welman - Manager ENGIE GBS Finance

Meer weten?

Leiderschap en eigenaarschap ontwikkelen, daar helpen we je graag bij. We inspireren, faciliteren, coachen en begeleiden individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen