Veelgestelde vragen online programma

Kun je jouw vraag of antwoord niet vinden? Neem dan contact op met Bente.
Je kunt haar bellen of mailen via onderstaande gegevens.

Telefoon: 06 - 199 037 70
Mail: bente@durfteverbinden.nl

Wat betekent "livegang"? Is dat een vaste dag die ik vrij zou moeten houden of betekent het dat de module op die datum beschikbaar komt?

Livegang betekent inderdaad dat er op die datum een module beschikbaar komt. Je hoeft daar verder geen tijd voor vrij te maken. Je ontvangt van ons op die dagen ook een e-mail waarin we je informeren dat de nieuwe module live is.

Kan ik me gewoon via de website registreren?

Het makkelijkste is inderdaad als je je via de website registreert, op die manier hebben we meteen een aantal basisgegevens. Mijn collega Bente zal dan volgende week contact met je opnemen om e.e.a. verder aan te vullen.

Heb ik bepaalde voorkennis of vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen?

Nee, dat is niet nodig.

Wanneer krijg ik de bevestiging van mijn deelname?

Nadat je je hebt aangemeld, neemt Bente contact met je op om jouw aanmelding compleet te maken. Denk hierbij aan gegevens ten behoeve van het kunnen verzenden van jouw startpakket, de tenaamstelling op jouw certificaat, facturatiegegevens en dergelijke. Als je aanmelding compleet is, ontvang je een bevestiging per email en plannen we jouw persoonlijke intakegesprek.

Wanneer is mijn aanmelding compleet?

Je aanmelding is compleet als we alle gegevens om deel te kunnen nemen hebben ontvangen. Denk hierbij aan gegevens ten behoeve van het kunnen verzenden van jouw startpakket, de tenaamstelling op jouw certificaat, facturatiegegevens en dergelijke.

Hoe krijg ik de bevestiging van mijn deelname?

Je ontvangt jouw definitieve bevestiging per mail en via Bente. Zij neemt contact met je op om jouw persoonlijke intakegesprek te plannen.

Wanneer begint het programma?

De eerste module in de online omgeving gaat live op 21 januari 2022. We streven ernaar om voor die datum jouw persoonlijke intakegesprek te laten plaatsvinden, zodat je goed voorbereid van start kunt gaan.

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Wanneer je deelneemt aan alle online sessies (videotraining, Q&A, intervisie/coaching), betekent dat een tijdsbesteding van 7,5 uur per module. Daarnaast zullen de huiswerkopdrachten ongeveer 2,5 uur in beslag nemen en word je gevraagd om het geleerde in de praktijk te brengen. Dit laatste vraagt ook voorbereiding en reflectietijd. Hoeveel tijd is persoonlijk en daardoor lastig in te schatten. Je bent in ieder geval 10 uur per module met het programma bezig.

Je hebt de mogelijkheid om de modules terug te kijken. Maak je hier gebruik van, dan zul je meer tijd kwijt zijn. Tussen elke module zit ten minste 6 weken. Je hebt dus ruimschoots de tijd om huiswerkopdrachten te maken.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is bedoeld voor leidinggevenden die zich willen ontwikkelen als mens én leider, zodat ze met meer plezier, gemak en vertrouwen, succesvoller kunnen zijn met hun team.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij de live online sessies, zoals een Q&A of intervisie?

In het kader van de privacy en veiligheid wordt er geen opname gemaakt van de live online sessies. Terugkijken is dus niet mogelijk. Wel worden veel gestelde vragen anoniem in vlogs en/of blogs uitgewerkt, zodat je deze later terug kunt kijken of lezen.

Alle data van live sessies in het programma worden bij aanvang bekend gemaakt. We adviseren iedere deelnemer dan ook dit in je agenda te reserveren.

Hoe werkt het aanmelden voor de live online Q&A-sessies?

Om deel te kunnen nemen aan de Q&A-sessies, ontvang je van ons per mail inloggegevens.

Hoe meld ik mij aan voor live online intervisie?

Je ontvangt van ons een mail waarin je je voorkeur kunt aangeven. Lukt dit niet of zijn er te weinig matchende opties, dan staat Bente voor je klaar om te helpen. Je kunt haar bellen of mailen via onderstaande gegevens.

Telefoon: 06 - 201 522 30
Mail: bente@durfteverbinden.nl

Hoe meld ik mij aan voor een 1-op-1 coaching?

Kies je voor het individuele traject, dan kun je zelf per module 1-op-1 coaching met mij inplannen. Tijdens de coaching werken we steeds 1,5 tot 2 uur 1-op-1 aan jouw persoonlijke leerdoelstellingen en vragen. Je ontvangt hiervoor een link. Lukt dit niet of zijn er te weinig matchende opties, dan staat Bente voor je klaar om te helpen. Je kunt haar bellen of mailen via onderstaande gegevens.

Telefoon: 06 - 201 522 30
Mail: bente@durfteverbinden.nl

Hoe plan ik mijn persoonlijke intakegesprek?

Het programma start met jouw persoonlijke intakegesprek. Dit gesprek plannen we met jou in op het moment dat we alle gegevens hebben ontvangen om jouw aanmelding compleet te maken. Denk hierbij aan gegevens ten behoeve van het kunnen verzenden van jouw startpakket, de tenaamstelling op jouw certificaat, facturatiegegevens en dergelijke. Bente neemt hiervoor contact met je op.

Waar kan ik mijn vragen stellen?

Voor inhoudelijke vragen gedurende het programma, verwijzen we je graag naar de Q&A-sessies.
Voor algemene vragen kun je terecht bij Bente, je kunt haar bereiken via:

Telefoon: 06 - 201 522 30
Mail: bente@durfteverbinden.nl

Wanneer ontvang ik mijn factuur?

Zodra je aanmelding compleet en bevestigd is, ontvang je een factuur. Deze kan je rechtstreeks of via een Ideal-link betalen.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

We ontvangen je betaling graag binnen 14 dagen na de factuurdatum.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Betaling is mogelijk in één keer, of in twee of vier termijnen. Hieronder vind je de verschillende termijnbedragen exclusief BTW gebaseerd op de aanbiedingsprijs. 

Groepstraject

  • Betaling in één keer € 2.250,-.
  • Termijnbedrag bij betaling in twee termijnen:  € 1.175,- (totaal € 2.350,-)
  • Termijnbedrag bij betaling in twee termijnen: € 625,- (totaal € 2.500,-)

Individueel traject

  • Betaling in één keer € 5.995,-
  • Termijnbedrag bij betaling in twee termijnen:  € 3.175,- (totaal € 6.350,-)
  • Termijnbedrag bij betaling in twee termijnen: € 1.650,- (totaal € 6.600,-)
Hoe kan ik betalen?

Zodra je aanmelding compleet en bevestigd is, ontvang je een factuur. Deze kan je rechtstreeks of via een Ideal-link betalen. Als er specifieke informatie op de factuur moet komen te staan dan kan je dit aan Bente doorgeven, zij zorgt dan dat dit op de juiste manier verwerkt wordt.

Hoe werkt de niet-goed-geld-terug garantie?

Begin je aan dit programma en kom je tot de conclusie dat het toch niet is waar je naar op zoek bent? Dan kun je gebruik maken van de 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dat betekent dat je tot en met module 2 de gelegenheid hebt om te stoppen en het volledige inschrijfgeld terug te krijgen.

Wat gebeurt er met mijn privé-gegevens?
Hoe veilig is mijn deelname aan het groepstraject?

Het garanderen van de veiligheid voor de deelnemers vinden we belangrijk. Bescherming van de privacy en het accepteren van de opleidingsvoorwaarden zijn daarvoor de eerste randvoorwaarden. Daarnaast besteden we hier ook aandacht aan tijdens het persoonlijke intakegesprek en bij aanvang van de live online sessies.

Waar vind ik de opleidingsvoorwaarden van Durf te Verbinden.nl?
Wat houdt het persoonlijk intakegesprek in?

In een online 1-op-1-gesprek van een uur maken we kennis en bespreken we jouw leerdoelstelling voor dit programma.

Wat houdt intervisie in?

Echt resultaat behaal je door wat je leert in de praktijk te brengen én te kunnen sparren met mij en/of andere deelnemers. Kies je voor het groepstraject, dan heb je per module de gelegenheid om deel te nemen aan een interactieve live intervisie sessie van 2,5 uur met maximaal 7 deelnemers. Je hebt de keuze uit twee momenten per module.

Tijdens de intervisie kun je persoonlijke casussen inbrengen. Deze bespreken we dan met elkaar. Ook als je zelf geen casus hebt, is het heel interessant om deel te nemen. Je leert van de vragen van andere deelnemers en ontdekt dat veel situaties vaker voorkomen.

Kun je er niet bij zijn? Ook hiervoor geldt dat vaak voorkomende casussen anoniem in vlogs en/of blogs uitgewerkt zodat je deze later terug kunt kijken of lezen.

Hoe krijg ik toegang tot de online leeromgeving?

Na aanmelding en betaling ontvang je per mail je inloggegevens voor de online leeromgeving.

Wanneer krijg ik toegang tot de online leeromgeving?

Je krijgt na aanmelding en betaling toegang tot de online leeromgeving in de week van 17 januari 2022.

Waar vind ik de werkboeken?

De werkboeken zijn digitaal beschikbaar in de online leeromgeving.

Wanneer ontvang ik mijn certificaat?

Een goede afsluiting is belangrijk voor de borging van geleerde lessen. Na afloop van het programma is er daarom een live online certificaatuitreiking op 4 november 2022.

Hoe ontvang ik mijn certificaat?

Je ontvangt het certificaat van jouw deelname aan dit programma zowel per post als digitaal.

Wat houdt het startpakket in?

Je ontvangt per post jouw startpakket voor dit programma. Afhankelijk van jouw keuze voor het groepstraject of het individuele traject heeft deze een waarde van € 50,- of € 150,-. De inhoud is (voor jou) nog een verrassing.