Menu

Veelgestelde vragen online programma

Kun je jouw vraag of antwoord niet vinden? Neem dan contact op met Bente.
Je kunt haar bellen of mailen via onderstaande gegevens.

Telefoon: 06 - 199 037 70
Mail: bente@durfteverbinden.nl

Wanneer gaan de 6 maanden toegang in van het programma Durf te Verbinden met jezelf?

De 6 maanden toegang starten zodra je de e-mail van ons hebt ontvangen met als onderwerp: ‘Je hebt toegang tot 'Durf te Verbinden met jezelf'. Mocht je deze e-mail niet hebben ontvangen, check dan ook je spambox, daar wil de e-mail soms ook nog wel terechtkomen. 

Kan ik me gewoon via de website registreren?

Voor individuele aanmeldingen kan je je inderdaad via de website registreren. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om e.e.a. verder aan te vullen. Als je met je team of organisatie iets wilt doen, dan kan je het beste contact met ons opnemen via het contactformulier.

Heb ik bepaalde voorkennis of vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen?

Nee, dat is niet nodig. Als je twijfelt of het programma goed aansluit bij jouw kennis, ervaring en leerdoelen, neem dan gerust contact met ons op om dit te bespreken. We helpen je graag.

Wanneer krijg ik de bevestiging van mijn deelname?

Nadat je je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op om jouw aanmelding compleet te maken.

Wanneer is mijn aanmelding compleet?

Je aanmelding is compleet als we alle gegevens om deel te kunnen nemen hebben ontvangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gegevens ten behoeve van het kunnen verstrekken van trainingsmateriaal, de tenaamstelling op het certificaat, facturatiegegevens en dergelijke.

Hoe krijg ik de bevestiging van mijn deelname?

Je ontvangt jouw definitieve bevestiging per mail.

Wanneer begint de workshop of het leiderschapsprogramma?

Dit hangt af van de training of workshop die je hebt gekozen. In de bevestiging van jouw deelname vind je de datum waarop jouw workshop of training begint of plaatsvindt.

Hoeveel tijd kost een workshop of het leiderschapsprogramma mij?

Hoeveel tijd een programma kost, verschilt per persoon en per aanpak van het programma. We hebben geprobeerd om bij iedere workshop en training een indicatie van de tijdsbesteding te geven.

Voor wie zijn jullie workshops en programma's bestemd? 

Onze workshops en programma’s zijn voor bestemd voor iedereen die de behoefte voelt om zichzelf te ontwikkelen.

Voor het programma Leiderschap volgens Rianne Kuik geldt dat dit bedoeld is voor iedereen die naast persoonlijk leiderschap, ook hiërarchisch leiderschap wil ontwikkelen. Hierbij kun je aan hiërarchie denken in de zin van leidinggevende van medewerkers, evenals die van indirect leidinggevende, bijvoorbeeld projectleider.

Op welke manier kan ik jullie workshops en leiderschapsprogramma volgen?

Je kunt onze workshops en programma’s individueel volgen, via open inschrijving als deelnemer van een groep en met je eigen team of organisatie. Afhankelijk van de vorm en aanpak verschilt de intensiteit en tijdsbesteding. We geven je hier in een persoonlijk gesprek graag meer informatie over.

Voor wie is Durf te Verbinden op het werk bestemd? 

Het programma Durf te Verbinden op het werk is er voor iedereen die de inzichten uit het programma persoonlijk wil toepassen en geen hiërarchische eindverantwoordelijkheid heeft.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij een onderdeel van het programma?  

We begrijpen dat dit voor kan komen en we streven naar maximale aanwezigheid ten behoeve van het groepsproces. Daarom maken we graag afspraken bij aanvang van de samenwerking over als iemand onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn. In het kader van de privacy en veiligheid worden er geen opnames gemaakt van de (online) sessies. Terugkijken is dus niet mogelijk.

 

Wat houdt intervisie in?

Echt resultaat behaal je door wat je leert in de praktijk te brengen én te kunnen sparren met de facilitator en/of andere deelnemers. Tijdens de intervisie kun je persoonlijke casussen inbrengen en worden ervaringen met elkaar gedeeld. Deze bespreken we dan met elkaar. Door te oefenen met de geleerde vaardigheden en inzichten in een veilige en begeleide omgeving, zonder daarbij de lastige gesprekken uit de weg te gaan, brengen we de theorie in praktijk. Deelnemers brengen tijdens deze momenten hun eigen casussen in. Dat kunnen casussen op zowel persoonlijk vlak als op teamniveau zijn. Alles is welkom. Ook als je zelf geen casus hebt, is het waardevol om deel te nemen. Je leert van de vragen van en interactie met andere deelnemers en ontdekt dat veel situaties vaker voorkomen.

 

Wat wordt er bedoeld met een Q&A sessie?

Voor eventuele vragen, persoonlijk of inhoudelijk, kunnen deelnemers gebruik maken van de verschillende online Q&A-momenten die we organiseren. Het zijn laagdrempelige tussentijdse momenten die we creëren om de ontwikkeling te ondersteunen.

Hoe meld ik mij aan voor een 1-op-1 coaching?

Als je geïnteresseerd bent in 1-op-1 coaching, kun je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij plannen dan een telefonische kennismaking voor je in bij de coach die het beste bij jou en jouw vraag past. Tijdens de coaching werken we steeds 1,5 tot 2 uur 1-op-1 aan jouw persoonlijke leerdoelstellingen en vragen.

 

Waar kan ik mijn vragen stellen?

Voor inhoudelijke vragen gedurende het programma, verwijzen we je graag naar de Q&A-sessies. Heb je een algemene vraag? Stuur dan een e-mail naar info@durfteverbinden.nl. Vragen die naar dit e-mailadres gestuurd worden, worden binnen 24h beantwoord.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

We ontvangen je betaling graag binnen 14 dagen na de factuurdatum.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Betaling is mogelijk in één keer, in twee of in vier termijnen, afhankelijk van de workshop of het programma dat je hebt gekozen. Hieronder vind je de verschillende termijnbedragen exclusief BTW voor het programma Leiderschap volgens Rianne Kuik. 

Groepstraject

  • Betaling in één keer € 2.650- excl. BTW;
  • Termijnbedrag bij betaling in twee termijnen: € 1.395,50 excl. BTW (totaal € 2.795,-);
  • Termijnbedrag bij betaling in vier termijnen: € 787,50 excl. BTW (totaal € 3.150,-).

Individueel traject

  • Betaling in één keer € 5.995,-
  • Termijnbedrag bij betaling in twee termijnen:  € 3.175,- (totaal € 6.350,-)
  • Termijnbedrag bij betaling in vier termijnen: € 1.650,- (totaal € 6.600,-)
Hoe kan ik betalen?

Zodra je aanmelding compleet en bevestigd is, ontvang je een factuur. Deze kan je rechtstreeks of via een Ideal-link betalen. Als er specifieke informatie op de factuur moet komen te staan dan kan je dit aan onze administratie doorgeven via facturen@durfteverbinden.nl. Wij zorgen dan dat dit op de juiste manier verwerkt wordt.

Hoe veilig is mijn deelname aan het groepstraject?

Het garanderen van de veiligheid voor de deelnemers vinden we belangrijk. Bescherming van de privacy en het accepteren van de opleidingsvoorwaarden zijn daarvoor de eerste randvoorwaarden. Daarnaast besteden we ook aandacht aan life saving rules tijdens alle sessies.  

Hoe krijg ik toegang tot de online leeromgeving?

Na aanmelding en betaling ontvang je per mail je inloggegevens voor de online leeromgeving.

Wanneer krijg ik toegang tot de online leeromgeving?

Je krijgt na aanmelding en betaling toegang tot de online leeromgeving.

Waar vind ik de huiswerkopdrachten?

De huiswerkopdrachten vind je in het werkboek dat je samen met de syllabus krijgt opgestuurd of ontvangt tijdens de kick-off van jouw programma. Ze vormen een belangrijk onderdeel van het programma.

Wanneer ontvang ik mijn certificaat?

Iedere deelnemer ontvangt na afloop van het programma een persoonlijk certificaat van deelname. 

Hoe ontvang ik mijn certificaat?

Je ontvangt het certificaat van jouw deelname aan dit programma zowel op papier als digitaal.