Menu

'Durf te Verbinden met jezelf'

'Durf te Verbinden met jezelf'

Confronterend, dat is het woord dat mijn gevoel beschrijft naar aanleiding van de voorbereiding van de video-opnames voor ons nieuwe programma ‘Durf te Verbinden met jezelf’. 

Confronterend, omdat ik het na 10 jaar nog steeds lastig vind om te geloven dat ik, Rianne Kuik, een model heb ontwikkeld dat echt het verschil kan maken voor iedereen die wil leren omgaan met het ongemak dat bij ons menszijn hoort. Het model is het resultaat van mijn eigen jarenlange ontdekkingsreis en zoektocht naar zelfvertrouwen, plezier, geluk en succes, zowel zakelijk als privé.

Een proces aangezet door het verlangen om dat waar ik goed in ben, durven verbinden, om te zetten in iets dat ik blijvend kan overdragen aan andere mensen.

Ergens had ik gehoopt dat ik zo ver was dat ik geen ongemak meer zou voelen bij het staan voor mijn model. De realiteit is nog dat ik dat lastig vind. Iets dat overigens totaal niet geldt voor de inhoud van onze programma’s. Ik durf met overtuiging te zeggen dat die steengoed is.

Mijn ongemak zit in het nemen van mijn succes, het mij toe-eigenen van de ontwikkeling dit model en dit te laten zien aan de wereld. Nou mensen, hier ben, Rianne Kuik, oprichter van Durf te Verbinden, trotse partner van Robert, bonusmoeder van Hidde en Marije en bedenker van het Durf te Verbinden-proces. Hét proces dat individuen, teams en organisaties helpt bij het verbinden met zichzelf en van daaruit met de ander. Dit met zelfvertrouwen, plezier, succes en nog veel meer moois als resultaat! 

#durfteverbinden #practicewhatyoupreach