Menu

Samenwerken

Samenwerken

Wat een opwindende en positief spannende fase in mijn leven en ondernemerschap is dit zeg. Beetje bij beetje vormt het team zich om mij heen. Bijzonder hoe een oproep uit het hart mooie mensen op mijn pad heeft gebracht. 

Tegenwoordig mag ik mijzelf werkgever noemen, iets waar ik veel trots, dankbaarheid en verantwoordelijkheid bij voel. Het wederzijds vertrouwen en gedeelde geloof in dat we doen, is van grote betekenis voor mij. Uiteindelijk is het vanuit dat fundament dat we doen wat we doen. 

Voelen dat ik het niet meer alleen hoef te doen, is wat mij diep raakt. Samen zijn en samen werken is niet vanzelfsprekend, er is weinig voor nodig om dat te verstoren. Het vraagt van ons allemaal dat we in de praktijk brengen wat we andere mensen proberen te leren. Ook dat is niet vanzelfsprekend. Daar is moed voor nodig. En voor iemand als ik die vaak bang is, is mijn team een groot kado. Zij helpen mij om voorbij die angst te komen, mijzelf te laten zien en mee te bewegen op de stroom van Durf te Verbinden. 

#durfteverbinden #samenwerken #practicewhatyoupreach