Menu

Vacature Facilitator

Door de toenemende vraag naar leiderschapsontwikkeling zijn wij op zoek naar collega's

Als facilitator bij Durf te Verbinden.nl begeleid je leiderschapsprogramma’s bij onze verschillende opdrachtgevers. Van grote (inter)nationale corporate bedrijven tot non-profit organisaties. 

We leveren maatwerk vanuit de vraag en situatie van de betreffende opdrachtgever en onze programma’s zijn gebaseerd op de theorie van de Amerikaanse onderzoeksprofessor Dr. Brené Brown en ons eigen programma ‘Leiderschap volgens Rianne Kuik’. Het is belangrijk dat je echt gelooft in het werk dat wij doen.

Over het programma

De gemiddelde doorlooptijd van een programma is ongeveer 6-9 maanden. Een programma kan bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Online en interactief leiderschapsprogramma
 • Teamsessies, zowel online als fysiek
 • Intervisiebijeenkomsten
 • 1:1 coaching

Als facilitator ben je inzetbaar op alle onderdelen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de voorbereiding en opvolging daarvan. Jij brengt jouw kennis, kwaliteiten en ervaring mee om bij te dragen aan het grotere geheel.

Wie ben jij?


Je hebt net als de andere teamleden binnen Durf te Verbinden een open houding en een warme persoonlijkheid. Je haalt plezier en voldoening uit het delen van jouw kennis en ervaring met anderen. Je bent je bewust van waar je staat in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt helder in beeld wat jouw ambitie(s), drijfveren en kwaliteiten zijn en wat jouw unieke bijdrage aan onze organisatie kan zijn.   

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Past dit bij jouw ambitie en wil je hieraan bijdragen?

Als je bovenstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden en blij wordt van de gedachte om onderdeel te zijn van team Durf te Verbinden.nl. Dan vragen we verder het volgende:

 1. Je beheerst de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk (op B1 niveau)
 2. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 3. Je hebt vlieguren gemaakt in het werkveld als trainer/facilitator en/of coach, dat kan als zelfstandige maar ook in de rol van bijvoorbeeld leidinggevende of HR-functionaris.
 4. Je bent bereid te investeren in kennis en tijd door zelf het programma ‘Leiderschap volgens Rianne Kuik’ te volgen.
 5. Je kan voor langere tijd commitment geven
 6. Je bent creatief en meedenkend
 7. Je bent representatief

Vanwege onze internationale opdrachtgevers is:

 • Het een pré als je ook andere vreemde talen spreekt, zoals Duits of Japans.
 • Het belangrijk dat je flexibel bent ten aanzien van werktijden dit in verband met de verschillende tijdzones waar je mee te maken kunt krijgen.

Wat we bieden:

 • Mooie en diverse opdrachten bij verschillende opdrachtgevers
 • Een open, warme en prettige werkomgeving met fijne collega’s
 • Een passende beloning
 • Een interne opleiding en begeleiding om zo de handvatten te krijgen die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan als facilitator.
 • Een zelfstandige functie, maar wel deel uitmakend van een team
 • We bespreken graag in welke vorm we gaan samenwerken, dat kan zowel op zelfstandige basis als in loondienst.

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren?

Dat vinden we erg leuk! Om een eerste selectie te kunnen maken met wie we het sollicitatieproces willen vervolgen, vragen we je om een korte motivatie en je c.v. naar solliciteren@durfteverbinden.nl te sturen.