Heb je vragen? rianne@durfteverbinden.nl

MenzisInterim management

Menzis

Als interim manager marketing & sales was ik verantwoordelijk voor de vertaling van de ontwikkelingen in de markt, veranderend klantgedrag en de strategie van Menzis in een heldere commerciële strategie. Hierbij formuleerde ik o.a. een visie op prijsbeleid, kanaalontwikkeling, inzet van de labels van Menzis en marktsegmentatie. Ik vertaalde de strategie in concrete targets in zowel b2b- als b2c marktsegmenten voor acquisitie, behoud en klantwaarde. En ik vertaalde de strategie in marketing brede ontwikkelprojecten op het gebied van product, prijs, klantbediening, marktbewerking en distributiekanalen.

Rob van Willigen, Teammanager Marketing & Sales bij Menzis
Rianne is een gepassioneerde manager met een groot hart en veel lef. Zij weet feilloos wat halen van resultaten belemmert, krijgt teams in beweging en haalt de besluiten op die ze nodig heeft. Rianne stelt zich structureel kwetsbaar op en maakt op die manier verbinding. Als de ander zich niet open opstelt, durft Rianne scherp te zijn om verbinding toch tot stand te brengen. Ze heeft het belang van het zakelijk segment binnen Menzis stevig op de kaart gezegd en bovendien de bediening ervan geprofessionaliseerd. Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat ik veel van haar geleerd heb. 'Durf te verbinden' is een zeer passende lijfspreuk voor Rianne! (rob van Willigen, Teammanager Marketing & Sales bij Menzis)

Octavia Siertsema, interim tendermanager bij Menzis
Rianne is een fijne persoonlijkheid, met een oprechte interesse in de medewerkers, een goed gevoel voor verhoudingen en een grote betrokkenheid. Ik vind haar erg goed als leidinggevende; voor haar staat de mens met wie ze van doen heeft op de eerste plaats en dat motiveert!