Leiderschap
Leiderschap
Leiderschap

Leiderschap volgens Rianne Kuik

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is het fundament van iedere vorm van leiderschap. Het betekent dat je op zoek gaat naar je eigen potentieel en dit wilt waarmaken. Je neemt verantwoordelijkheid en ontwikkelt de moed om jezelf te leren kennen, accepteren en te vertrouwen. Je kiest ervoor om jezelf te laten zien en uit te spreken, ook als de uitkomst onzeker is.

 

Hiërarchisch leiderschap

Als hiërarchisch leider heb je de moed om voorbeeldgedrag te laten zien. Je zoekt naar de potentie in mensen en processen en durft deze ook te ontwikkelen. Je bent je er van bewust dat ook jij iedere dag leert en dat je, door daar open over te zijn, een omgeving creëert waarin fouten gemaakt kunnen worden en veiligheid, vertrouwen en betrokkenheid kunnen groeien.

Werkwijze

Mijn werkwijze typeert zich door maatwerk. Gezamenlijk onderzoeken we welke vorm en aanpak bij jou, je team of organisatie past.

Certified dare to lead facilitator

Dienstverlening

Als één van de, door Brené Brown zelf, gecertificeerde en opgeleide Dare to Lead™ facilitators werk ik bij de ontwikkeling van durf o.a. met het officiële Dare to Lead™ programma.

Om de durf die je ontwikkelt in de praktijk te brengen, doorlopen we de vier stappen uit het proces van verbinden: jezelf en de ander leren kennen, accepteren, vertrouwen en gunnen. Pas dan maak je het verschil.

durfteverbinden.nl

Meer weten?

Leiderschap ontwikkelen, daar help ik je graag bij. Ik inspireer, train, coach en begeleid leiders en hun teams bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Direct contact opnemen